Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rožkovou dolinou na Drieňok

Diskusná téma K článku: Rožkovou dolinou na Drieňok

Skladačku virtuálnej mapy Veľkej Fatry, ktorú si skladám z navštívených miest a absolvovaných trás, som tentokrát obohatil o ľavý spodný dielik. Drieňok som mal v merku už dlhšie obdobie. Dostatočne vysoký, veštiaci pekné výhľady i dostatočne „zašitý“, sľubujúci samotu pri putovaní. Svoje do toho povedal aj termín, koniec novembra.

Baranček

Ahoj Svatopluk,je to tak ako píšeš.Ten Drienok Ti odporúčam,sú tu úžasné výhľady za slnečného počasia

Svatopluk Štěpánek

Ahoj Baranček,
podľa dát to vyzerá, že si/ste šiel v máji. Ja teraz v novembri, ale zážitky sú tie isté.
V doline bolo miestami do poli stehien lístia. Výstup na Drienok som si nechal na spoločnú túru so synom.
Mimochodom: si/ste Tisovčan, teraz v B.B., takže BLAHOŽELÁM.

Baranček

ja som mal nástup v Diviakoch,potom Turčiansky Michal,Mača a potom už bola moja cesta rovnaká,ale vystúpil som aj na Drienok.Úsek z Rakytovského sedla do ústia Veľkej Skalnej bol neskutočne strmý a šmykľavý po starom lístí.Nechcel by som ho však ísť opačne bola by to poriadna zaberačka

Svatopluk Štěpánek

Ahoj Radoslav, ahoj Lenon,
šiel som 25.11.18 Mošovce - sedlo pod Drienkom - hor. Žarnovica - Čremošné - Háj- Turč. Teplice. 100% súhlas, dolina je impozantná. Iba šmykľavé konáre pod vysokou vrstvou lístia a stopu široký chodníček zaviaty listím na strmom úbočí troška znepríjemňovali postup. Škoda spustnutej ch. Cyklámen.

Dzakomoo

Vdaka za pocitanicko o Drienku, kedze v roku 2013 vdaka vytunelovaniu jedneho zlavoveho portalu mi nebol umozneny zaplateny pobyt v tejto oblasti. A prave na Drienok som chcel vtedy velmi ist, tak aspon takto imaginarne som sa tam teraz ocitol :) Rozkovu dolinu so tiez pisem do zoznamu. apropo tie stretnutia s lesnymi obyvatelmi - casto je to adrenalin ked sa s nimi stretnes zoci voci na par metrov..

Lenon

Šel jsem loni na podzim přechod, z Rakši do Ružomberoku. A musím říct, že úsek ze sedla pod Drienkom-úbočie M.Rakytova patří k tomu psychycky nejnáročnějšímu úseku, co jsem kdy v životě šel..Na lehko by to šlo, ale s plnou polní to byl děs.. Ale oblast je to krásná, to zase jo!

Daulagiri

Veľmi dobrá lokalita. Bol som tu už dávnejšie v lete a tiež ma absolútne nadchla Rožkova dolina, ktorá je riadne zastrčená. Z Drieňku som mal výhľad len chvíľu kým sa neprihnala búrka a nezmietla ma. Takže tiež sa tam chcem ešte vrátiť za lepšieho počasia.

Zdenči

Ako spieva Mňága a žďorp: I cesta, může být cíl :-) Pekne popísané. Nie vždy všetko vyjde podľa predstáv, ale človek je niekedy rád, že si môže takto osamote vyčistiť hlavu a užiť prírodu.

Fangorn

tieto miesta mám rád, vyrastal som v Turčianskych takže výlety na Drienok zo všetkých smerov boli mojimi turistickými začiatkami. Vďaka za pripomenutie týchto miest, dlho som tam nebol :) článok je skvelý

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma