Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Púlčínske ľadopády

Diskusná téma K fotke: Púlčínske ľadopády

Tento rok znovu menšie ako pred dvoma tromi rokmi. Minulú zimu ani nepočítam. Neodporúčam isť tam cez víkend. Davy ludí a zlé možnosti odstavenia auta. Mal som na to myslieť. Vyvážilo to však krásne počasie.

Vladimir Popluhar

Takze

  • neznasam Snickers
  • ak by si si Kamil precital moje vyjadrenie tak z toho celom vydedukujes dost.
    A nepovedal som, ze viem co by povedali iny, povedal som ze viem, co by povedala len jedna konkretna osoba.
KamilVarga

Mna by predsa len zaujimalo, co hovori o fokte samotny autor. ked vie co by povedali iny.

Jonathan.sk

Lebo používa termín " nick", čo my senilní už nerobíme. :)

Vladimir Popluhar

Ahoj Zoltan - dakujem za príspevok - velmi by si sa čudoval, ale ja sa na tých príspevkoch bavím. Nie som nahnevaný. Vychutnávam si to, že nie som žiadny anonym schovaný za nick ale človek s normalnym menom, ktory sa odvaži povedať anonymovi to čo sa on neodvaži povedať mne. To ma bavi. Vieš keby mi dotyčny napisal, že mu vadi strom v strede fotky, ja by som to pochopil. Ja beriem fotky tu v galerii tak, ze sú na priblíženie a spoznanie oblasti, ktore by človek chcel navštiviť, teda ako to tam vypadá a nie aby tu boli fotky, ktore patria hned na Fotoserver. Každy ma iny foták, každý chce fotiť niečo iné, niekto chce upravovať, niekoho nebaví fotiť za denného svetla a podobne. Nebudem predsa tomu či onému človeku hovoriť že to vypadá ako zo záchodu a znevažovať to. to je môj nazor, maš iné - ja to akceptujem.
Ak mi niekto napíše, že chcel v komentári nejaký iný popis, prosim nech sa spýta. Ja tiež odkial mam vediet že pomenovanie Ujko - nebola žiadna narážka na vek. Vysvetlil mi to v nejakom komentári predtým??? Nie - proste napísal tak ako som si prečítal. A inak viem presne čo by mi povedal elév Tono Z. Nemusim sa ho ani pýtať :-) :-) :-)

Jonathan.sk

Eh,sorry, niečo tam zblblo, namiesto otáznikov majú byť smajlíky.

Jonathan.sk

Nuž Vladino asi takto by som ti povedal:
Tvoja fotografia, vrátane popisu, je ako z dielne nejakého fotografického eléva. Ukáž ju pánovi Tónovi Z. a uvidíš, že čo ti na ňu povie, si za klobúk nedáš. ?
A keď ti to mladý čitateľ , čerstvo vypadnutý zo semenovodu, jemne vytkne, tak reaguješ ako býk na červené súkno.
Ale nič si z toho nerob, každý máme niekedy svoj slabší deň, aj master tesár sa niekedy utne. Na toto je práve dobrý ten Snickers. ?))

S pozdravom“ Dobré svetlo“ ....

Obdivovateľ tvojich dobrých fotografií ...

Ing. Zoltán Ďurčovič, aka jonathan.sk

Vladimir Popluhar

Japen - každy človek ktorý chce navštiviť nejakú lokalitu sa snaži si o nej niečo zistiť. Tym čo to nedokažu som dal link aby vedeli prečo to tak je. Ale fakt že som nevidel v žiadnom Tvojom prispevku aby si niečo prirovnaval k žumpam a k vytokom. Nerozumiem prečo je to pri tomto. Plno ludom to tu tak nepripadá akurát Tebe. Ze je to sfarbene do červena??? Prečo je obloha modrá, sneh biely, listy na jar farebné? To tu maju všetci vysvetlovať pre Teba prečo to tak je? Nebudem sa už Tebou zaťažovať, vačšinou tu na webe si pišem s ludmi ktory sa vedia identifikovat a vedia prezentovať svoje fotky. Co nie je v Tvojom pripade vôbec aktuálne.

Japen

Takže

  • pro primo: "ujko" nebola narážka na vek!!!

  • pro secundo: "nickov" je tu väčšina, stačí sa pozrieť do "Vriaceho fóra" alebo do diskusií v Galérii.

Ale o tom vyššie napísanom som nechcel.

Opäť sa budem opakovať, vo svojom prvom komentári som myslel na to, že je popis k fotke zlý. Spomínaš dav ľudí a zlé možnosti parkovania. To je síce OK, ale vôbec si sa nevenoval meritu veci, že prečo sú tie cencúle sfarbené tak, ako sú.
"Lebo to naozaj vypadá, ako zamrznutý výtok - priesak niečoho :) "

Vladimir Popluhar

Pocuvaj anonym tento web sa odlisuje od druhych tym, ze vacsina ludi sa tu nezatajuje za nickom, pravdepodobne si si to pri svojom slintani a dychtivom pozerani a komentovani Tebe nelahodiacich fotiek este nestihol pozriet. A mam pre Teba aj jednu utesujucu spravu: Neboooj uz po vajcovodoch beha niekto, kto Ta bude titulovat takymi komentarmi ako Ty mna. Nebooj dockas sa.

Japen

Počuj ujko, na nete väčšina osôb vystupuje ako "nick", tak tu nerieš sprostosti a svoju ješitnosť a jednoduchosť uspokoj inde.

Ascp

Ten Snickers treba predsa skusit :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma

Komentár

Janabilesova k fotke: Zvonička Maťo, ďakujem. Pekne na ňu zrána svietilo slnko. Pod zvoničkou sme chodníčkom pomedzi chalúpky prešli ku lúkam v časti Grúne a pokračovali ku výhliadke s krížom …

+ 1 ďalší príspevok