Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Spálený vrch a Čertov kameň z priesmyku Dargov

Diskusná téma K článku: Spálený vrch a Čertov kameň z priesmyku Dargov

V nedeľu sa nepracuje, a tak je deň zasvätený odpočinku. Lenže leňošiť doma nie je môj štýl. Zvyknem odpočívať aktívne. Príroda a jej krásy mi vždy dávajú viac, aj keď niekedy sa zdá, že som unavený. Ale to sa raz-dva stratí a potom sú len pekné spomienky na zážitky a objavené miesta v prírode. Miesta, po ktorých moje nohy ešte nikdy nekráčali a oči nevideli, nové zákutia, skaly, rôzne iné prírodne úkazy a všetko ostatné, čo poteší a obohatí. Príroda je v mojom prípade najrýchlejšou nabíjačkou batérií do ďalších pracovných dní.

Lubo

Vdaka za report, pozrieme sa na to.

PaliT

Tiež som to pozeral a namiesto obvyklého okna, kde prepínaš obrázky šipkou to otvorí len jednu fotku. Majú tam nejaký bug, asi sa niečo polámalo.

Článok fajný, tomu sa hovorí vyžmýkať z pohoria úplný potenciál :)

Knor

Pekne obrazky. Najma ten do korun stromov sa mi paci. Ale akosi mi nefunguje linkovanie pri zvacsenych obrazkoch. Je to chyba u mna?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma