Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa a Vysoký vrch

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa a Vysoký vrch

Je posledná januárová nedeľa. Po daždivých dňoch sa začína ochladzovať a konečne hlásia sneženie, ale ráno je skôr po daždi. Od turistiky má trocha odrádza dosť silný vietor a cítim sa unavený z namáhavého týždňa. Motám sa po izbách v paneláku a nemôžem obsedieť na jednom mieste. Veď väčšinu nedieľ trávim vonku v prírode s batohom na pleciach a s paličkami v rukách. Ruksak je z časti vždy zbalený, a tak rýchlo varím čaj a nalievam ho do termosky. Beriem ovocie a už upaľujem k autu. Nemám ani potuchy, kam sa dnes vyberiem. Možno sa niekto pridá z priateľov v Sečovciach, ale tam nebol nikto. Čo teraz, veď sa predsa nevrátim domov?! To by som nebol snáď ani ja, ak by som niečo také urobil.

JARROslav

Je veľkou škodou že na vrchole Rozhľadne nie je rozhľadňa. Ja som túto trasu absolvoval minulý rok na bicykli a v opačnom smere. Ten les na vrchole mal takú zvláštnu atmosféru. Určite sa tam ešte vrátim.

Majoja

Ona je vyznačená aj na vrchol, ale len žltými šípkami na stromoch. Šípky na papieri sú zalaminované a pripevnené na stromi. Neviem dokedy to takto vydržia.

Kaspy

Ten lom bude naozaj,tak ako je uvedene na fotke, tufovy a nie travertinovy ako je uvedene v texte ;)

Vzdy si rad precitam clanok zo Zemplina. Vdaka

Knor

Pozeram, na Rozhladni som bol dobre davno. Pred 20 rokmi. Vtedy tam znacka neviedla (siel som z Trne a bolo treba preliezat ploty), avsak aj teraz ide len popod vrchol. Neviete, preco ju nevyznacili na vrchol kopca?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma