Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zo Špindlerovho Mlýna k prameňu Labe

Diskusná téma K článku: Zo Špindlerovho Mlýna k prameňu Labe

V Krkonošiach, v najvyššom pohorí susedného Česka, sme prvýkrát a vzhľadom na spontánnosť nášho rozhodnutia ísť sem, zatiaľ nemáme premyslené túry. Rozhodujeme sa, či ísť k Friesovým búdam po modrej značke, kde je minipivovar... nakoniec, vzhľadom na črtajúce sa dobré počasie, sa rozhodujeme ísť k vysielaču Wawel na česko–poľskej hranici. Recepčná nám poradila skrátiť si túru a ísť lanovkou na Medvědín.

Knor

Zdravim,
To schadzanie som este neabsolvoval, ostatne useky som bol asi pred 4 rokmi. Je to velmi pekna tura. Ten zaver udolia Labe pod Labskou boudou je nadherny. Pacili sa mi aj vyhlady z tej cervenej co vedie k mohyle Hance a Vrbaty. Dalej som pokracoval trochu inokade a druhy den som bol pri prameni Labe a Waveli. O par dni som bol aj v sneznych kotloch, zdola su este krajsie ako zhora.
Na zaver dodam, ze sa sem oplati ist na jesen, najma kvoli jarabinam. Obrazky plies (v sneznych kotloch) s jarabinami, ci vodopadikov s nimi, su nadherne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov