Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma navleky

Bobo7

Treksporty su v pohode...hypalon je rovnako v pohode ako ocelove lanko (niekomu vadi, ze sa moze zarezavat-nic take som nevypozoroval)...na TS mi vadi, ze to lanko spolu s uchytavacimi remienkami je dlhe a tym padom volne....inak max spokojnost. Tie ferrina sa mi podla obrazku tiez celkom pacia. Vyber podla farby a ceny :)

Bacaardi

ferrina su na vzhlad naj navleky podla mna ktore som kedy videl. cena je tiez dobra, niekto tu pisal, ze ocelove lanko sa utrhne. ak hypalon vydrzi aj chodenie po skalach, tak sa rozodnem pre tie ferrino.

Bacaardi

hej cena na tie perma navleky je super. a je to event. tie ferrino sa mi zdaju prepracovanejsie. bolo by dobre kby sem napisal niekto, kto ma ferrino navleky.

Raymond

ja mam treksporty a som snimi maximalne spokojny ,http://treksport.eu/sk/produkty.php?skupina=1&produkt=64

Lubo

Mam navleky nejakej neznamej znacky s trojvrstveho GoreTexu, kupene minuly rok v Intersporte za nieco vyse tisicky. Maju hypalonovy spodny popruh a som s nimi spokojny. Lanko sa mi prilis nepozdava, lebo vacsinou nebyva nastavitelne.
Dolezite pri vybere je ich vyskusat na topankach, kde sa budu najcastejsie nosit, aby dobre sedeli a neboli volne.

Jonathan.sk

...keď budete náhodou kupovať tie permy, tak si dávajte pozor na umiestnenie uchytávacích remienkov.Na mojich návlekoch sú našité príliš vpredu a tým pádom na päte lietajú.Kupoval som ich asi pred rokom, dúfam že odvtedy to opravili.

Bacaardi

super, a kde vyskusam v bratislave ferrina navleky? ked som nasiel len e shop.

Slavmir

Kupil som navleky co pisal hasty a zatial nemozem povedat kriveho slova. Super cena a event funguje ako ma.

Solinko

Slavmir ja tie navleky mam takmer rok. Su dost dobre podla mna. Tam kde je Event sa to vobec nezaparuje, ked das dole navleky mas ich tam suche, dole kde je len zater su navleky navlhnute a vyzrazava sa tam pot. Nemal som snimi doteraz ziadne problemy.

Matee

Kup si outdoordesigns s event membranou,nemaju chybu.Uchyt pod petu nastavitelny ziadne lanko co najcastejsie odchadza ale pogumovana textilia,kombinacia so suchym zipsom a zipsom s YKK,daju sa pod kolenom zaskrtit,Proste nemaju chybu.Ziadne treky uz su dreky:O)

Kaspy

nevie mi niekto povedat ci na navlekoch od treksportu(gaitor basic) sa da nastavit ocelove lanko???alebo ma pevnu dlzku???...jednducho ci sa da pritiahnut k topanke???
dikes

Solinko

Kaspy to neviem, ale jedno viem isto, ze by som si TS navleky nekupil a nieto este s lankom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov