Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Opäť sme chudobnejší o zábery z hôr.

+Iko+

:) kopia zo stránky "www.webkamery.sk

+Iko+

:) NOVINKA !!!

Na základe medializácie resp. reportáže odvysielanej v TV MARKÍZA dňa 26.3.2015 som sa dozvedel, že pôvodné rozhodnutie bolo zrušené...?! Žiaľ, papierovo nemám nič podložene, takže ak sa včera po záujme TV MARKÍZA niečo zmenilo, budem očakávať toto rozhodnutie, ktoré bolo Z R U Š E N É písomne a snáď, sa dozviem viacej a pri ďalšej kontrole určite oslovím opätovne TV Markízu aby bola vedľa mňa, pretože na Slovensku je to tak...

Reportáž nájtete tu: youtube.com/watch?v=Ck6ePKYR-…

Rovnako toto je jeden z faktov , že som nebol sám a že to nie je až také jednoduché ako bolo povedané v tej reportáži live.antik.sk

kukaj.sk$ret profinet.sk$ret
dúfajme, že sa to bude znovu OK

Turista222

Ved aj ja som sa to pozeral kvoli tomu, aby som nesiel na hory zbytocne.

+Iko+

Lubo, ale nehnevaj sa, ako môže niekomu vadiť pohľad na Hrebienok, Chopok, Donovaly a iné turisticky atraktívne miesta s otáčavými kamerami...veľakrát som si pozrel Hrebienok a videl oblohu nad Studenými dolinami, sadol do auta a išiel na túru...to samé Chopok-videl všetko a keď bolo zle, tak si sa tam netrepal... alebo nádherné pohľady na kŕmidlá, zvieratá a iné...prosím, ak niekomu vadilo, že videl svoju babu v plavkách v aquaparku, tak nech sa nedíva...toto spískal jedine človek, ktorý sedí a čumí do papierov niekde v blbotíne a nevie čo so sebou, len aby vykázal činnosť a dôležitosť svojho miesta...a to je smutné :(

Knor

Lubo, ale v tom prispevku sa pise prave to, ze urad bral kamery ako celok a neposudzoval ich jednotlivo. Preto ich musel prevadzkovatel stiahnut vsetky. A to je fakt chore.
Na druhu stranu, ake problemy v praci alebo v rodine mi moze sposobit kamera, ked sa spravam fer? V dnesnej dobe pocitacoveho sledovania vsetkej telefonickej a internetovej komunikacie je panika nad tym, ze bude par zaberov z kamier dost zvlastna, nie?
Podla mna tu ide s velkou pravdepodobnostou o likvidaciu konkurencie. Nedivil by som sa kaby tie kamery nahlasili konkurencni prevadzkovatelia. Preto su kamery tohoto posudzovane an blok a nie jednotlivo.

Lubo

@turista222
Urad bude posudzovat ine kamery vtedy, ak ich niekto nahlasi a bude konat vtedy, ak porusuju sukromie. Teraz by prevadzkovatelia webkamier mali dat svoje systemy na poriadok. Urcite sa to da nastavit tak, aby zmysel kamier ostal zachovany a sukromie ludi nebolo narusane.

Neviem ako by sa niekomu z tu pohorujucich sa pacilo, keby mu taka kamera sposobila problemy v praci alebo v rodine.

Lacolefo

Caute. Nevie niekto z Vás aké sú podmienky na Rudnej Magistrále v smere od Strelník po Červenú Skalu. Chystám sa tam po Veľkej noci.

Vladeno

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK -vulgarizmy

Turista222

To Lubo: Urcite, rozumiem o ake kamery slo. Ale aj ine portaly to potom postihne. Kde to moze byt sporne. Bolo tam povedane kontrolnym uradom, ze tie a tie by sa zrusili, tie a tie ponechali. Ale to bolo mozno len kvoli pritomnosti TV. V skutocnosti to vraj take lahke nebolo.

Lubo

Webkamery neboli len na horach ale aj na namestiach, akvaparkoch a podobne. Predpokladam, ze to niekomu zacalo prekazat a viem to aj pochopit. Najma preto, ze bol aj archiv, nie len zivy prenos. Horske pouzitie ak sa kamera dobre nasmeruje nemusi ist proti sukromiu. To ostatne vsak bolo minimalne sporne.
Kazdopadne, skoda toho, horske live kamery boli super.

Tarazed

To je motivacia chodit tam osobne! :D btw, na stranke tmr su pustene webky z lomnicaku trebars, to je pre mna najpodstatnejsie. Ale inac hej, je to chore..

Turista222

To knor: K tomu to asi vazne speje. Uz ta pomaly mozu stihat takmer za vsetko. Napr. za dychanie vzduchu v inom okrese :). Absurdistan! Ale to , ze tvoje telefonne cisla vedia tretie strany (a je ich nemalo), to akoze spoluobcanovi nevadi?!

Knor

Ty brdo, to je sila! Ved kolegyna sa minule naschval postavila pred takuto kameru ked telefonovala z cudziny domov, nech ju maju nie iba hlasom, ale aj obrazom. Nabuduce mi ten urad zakaze fotit na zjazdovke, lebo sa na obrazkoch budu dat rozoznat tvare ludi ktori k tomu nedali suhlas? To je co za vtakovinu?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov