Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Július Satinský – Expedície

Diskusná téma K článku: Július Satinský – Expedície

Keď sa spomenie meno Julo Satinský, každému sa hneď vybaví v pamäti charizmatický a zábavný človek, ktorý vnášal dlhé roky do slovenských domácností zábavu. Bol to nielen výborný herec a zabávač, ale dokonca aj vášnivý turista, ktorý sa túlal horami aj týždne. A práve o jeho dobrodružstvách z hôr je jeho posmrtne vydaná kniha s príznačným názvom Expedície 1973 - 1982.

Peter BB

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK

Zdenči

Knižku som si vypýtal od Ježiška, no povedal, že všade je vypredaná...no potešil ma o pár mesiacov neskôr. Knihu som tiež zhltol za jeden večer. Niektoré trasy, ktoré Julo popisuje som aj naživo absolvoval, takže som si ich spolu s ním pripomenul...ešte by mohli z jeho šuflíkov vyhrabať podobné skvosty.

Lubo

Priblizne od polnoci do 7:45 sme mali technicky problem s clankami. Za chybu sa ospravedlnujeme a teraz prajeme prijemne citanie :-)

Peter61

Superknižka, akurát mi to pripomenulo, že musím zistiť, komu som ju požičal.

Phalike

Mne sa velmi paci ta graficka priloha so zapiskami a mapami expedicii, uzasne pripomenutie cloveka a doby ;) PS: Satinskeho expedicie, Diviakov bujon a Borov kapor s fatranskym horskym su u mna na policke pekne vedla seba, lebo su to knizky ktore sa daju citat dookola a vzdy vyludia usmev na tvari.

TomXX

Výborné čítanie, dal som ju 2x za pol roka. Dajú sa tam nájsť aj brutálne zábavné hlášky, chechtal som sa nahlas dosť často. Klobúk dole čo pochodili a s akou dobovou výstrojou ;)

Substance242

Ozaj výnimočná kniha, ako obsahom (kto by povedal, že ujo Klobása bol taký turista), tak spolu s Listami Oľge nevídaným spracovaním. Mám rád aj praktické elektronické čítačky, ale Expedície treba držať osobne v ruke. :-)

Wbk

Chutná malá kôpka pozliepaného papiera, ale veľký skvost, asi tak :-)

Peterxy

Pravdupovediac som bol zaskoceny vulgarnymi vyrazmi, ktore tam sype ako z rukava.
Z tohto pohladu musim knihu zhodnotit ako brak.

TomXX

peterxy: v kontexte sa dá tých pár nadáviek v pohode prežiť, situácia si to vyžadovala :) Nazvať to preto brakom mi príde odvážne. Myslím že je celkom bežné keď napr. nečakane stúpiš do poriadneho hovna, nepovieš ako dabingový herec "do pekla!" :D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum