Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Náučný chodník Zvonička Nová Baňa

FunTTomas

Veľmi pekne to vybudovali Novobančania. V novembri sa nám podarilo absolvovať trasu s turistami zo Žarnovice, tak sme sa dozvedeli aj ďalšie zaujímavosti. Za Havraňou skalou je vyššie po trase šachta s drevenou plošinou, odkiaľ sa dá nazrieť do hĺbky. Taktiež výhľad z Hája je výborný, kde bude tohto roku rozhľadňa. A taktiež za návštevu stojí pútnické miesto Kohútová, kde rastie sekvojovec mamutí.

Dzakomoo

fíha, pekný tip. aj ja chodím často okolo a ani ma nenapadlo, že tam je takýto pohodlný prístup.

Adina

Danka dík :-). Aj ja o takom uvažujem. Tento skrátený výstup by už zvládli.

DanielaM

Adina, velmi pekne. Ked pojdeme niekedy okolo, tak dame takuto zastavku s deturencami. Potom uz iste zvysok cesty pekne prespia :-) Vdaka! A nech ti to stale slape lepsie a lepsie :-)

Adina

Zdenči doporučujem. Prejdi celý okruh, je nenáročný, má krásne zastavenia. Ja som bola na skusy, čo už zvládam. Už viem, že by som prešla celý.

Zdenči

Počul som o tomto náučnom chodníku v Slovenskom rozhlase v Rádiovíkende. O 2 týždne neďaleko trávime predĺžený víkend, tak si to asi skočím pozrieť. Díky za tip.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov