Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cez vrch Krivoštianka na Jasenovský hrad

Diskusná téma K článku: Cez vrch Krivoštianka na Jasenovský hrad

Konečne po nie veľmi zasneženej zime prišla jar. Sneh sa stihol roztopiť, celý týždeň bolo pekne a slnečno. Jar je ešte len na začiatku a na dnes hlásia ochladenie. Tak ako aj iné skupiny turistov otvárajú v tomto období sezónu, tak sme sa tiež rozhodli pre turistiku vo Vihorlatských vrchoch. Práve na vrchu Krivoštianka začať svoje prvé kilometre zo sto jarných km, ktoré nás počas jarných mesiacov čakajú na rôznych miestach našej prekrásnej prírody.

Knor

Fiha, ten Jasenov poriadne vycistili. Ked som cezen pred 7 rokmi so synom siel, bol ovela zarastenejsi. Sli sme z Humenneho cez Jasenov, Krivostanku, Brekov, Cicavu, Simonku na Sigord :-).

Alexander

Ade.e: Áno, v lete sú tam na Krivošťanke úseky zarastené nejakými bylinami, ktoré tam majú zrejme dobré podmienky na rast. Sú to však iba dva pomerne krátke úseky. Chodník je vedený nie po hrebeni (ten je dosť skalnatý), ale po južnom svahu, kde tie byliny prevísajú a tak vlastne zakrývajú chodník...Ja preto leto tam vynechávam a preferujem ostatné ročné obdobia :-)

Ade.e

Celkom fajn trasa, siel som zo Strazskeho na Krivostianku, ale potom nie na Jasenovsky hrad, co som mohol tolko odbocit, ale na Porubku a cez VO Valaskovce na Vihorlat atd. Mam aj o tom clanok, snad skoro bude zverejneny.. :D
Len cesticka v lete ako keby nebola velmi frekventovana. Cesta sice bola preichodna ale zarastena vysokou travou..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma