Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Kremenec

Diskusná téma Kremenec

Od 1. do 3.5 by som sa chcel ist pozriet na Kremenec - najvychodnejsi bod SR. Niekto z BA a okolia kto by sa pridal na tento vylet? Cesta plus ubytovanie cca 50e. V piatok a v nedelu po ceste je program vecou dohody. Ja 30r chalan.

Peter61

Ak sa dobre pamätám, tak nedávno na Orave ktosi z domácich si obzeral svoj pozemok a zašiel pár krokov na PL stranu.
Vojaci ho zbalili a šupli našim policajtom. Tuším,ešte stále za to dostávajú opušťák či čo.Z karantény sa nejak vysekal, lebo sa staral o malé dieťa.

Tomasz.

Kremenec? OK.
Ale, ked by ste chteli ist cez hranicu na Rawku, tak teoreticky to skonci karantenou v PL:)
Uz boli ludia, ktori chodili cez hranicu a mali take problemy!

Beta

Na facebooku NP Poloniny stále ľudia dávajú fotky z Kremenci a vyzerá, že nie sú tam žiadne kontrole a kľudne môžeš ísť. Ak máš fb, najdi si na fb "Poloniny actuál", toto je profil záchranárov HZS z Polonín. Opýtaj sa ich na priv, oni ti povedia aj podmienky. Sú veľmi sympaticky a vždy ochotne odpovedajú.

P.W.

Nebol niekto teraz na Kremenci ? Sú nejaké kontroly na hranici ?, chceme isť okruh N.Sedlica - Kremenec - Čiertaž - N.Sedlica.

Certmike

Ahoj Robo, presne to je v plane, teda ak najdem ludi co sa budu chciet pridat.

Robo...HE

Ked tam budes a bude dobre pocasie, tak urcite chod do Polska na Wielku Rawku 1304 m, ktora je z Kremenca len cca 45 minut chodze po PL - UA hranici. Krasny kruhovy vyhlad na SK - PL - UA Poloniny ...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma