Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Jarný Klepáč

Diskusná téma K fotke: Jarný Klepáč

Ihrisko na Železnej studničke je dobrým miestom pre vyjašenie sa s deťmi. Odtiaľ je to tak akurát na blízky Klepáč, kde je pieskovisko, lanová preliezačka, hojdačka pre deti. Sú tu aj tvorivé dielne pre deti a bufet, kde si môžete dať kávu alebo iné dobrotky. Mimochodom, Klepáč je názov posledného zachovaného mlyna na Železničnej studničke s viac ako 250 ročnou tradíciou. Cítili sme sa tu príjemne.

Tidoj

On je zachovaný iba sčasti, lebo bol na zbytkoch nejakých kameňov znovu postavený. Zdá sa mi to akoby iba prednedávnom (2001), keď to tu bola len lúka s ruinou a s domováckymi deťmi sme tu mávali súťaže na MDD. Vlastne som tam nebol, odkedy je zrekonštruovaný.

Btw., už dávnejšie som si všimol "rekonštrukciu" deviateho mlyna a jeho prípravu na prípadných návštevníkov (hotelových), neskutočne ma štve ten bufet pri bazéne pri sanatóriu, lebo to už je len krôčik ku znovuspusteniu kúpaliska, reštaurácii s hotelom pod lanovkou a "skomerčneniu" zaujímavého bývania v areáli sanatória.

Adina

Radi chodíme s drobcami na ihrisko. Ozaj sa tam dôkladne vedia vyblázniť. A tu si občas zájdeme na nejakú dobrôtku :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok