Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chatka pod Veterným vrchom

Diskusná téma K článku: Chatka pod Veterným vrchom

Na hrebeni Spišskej Magury pravdepodobne neexistuje oficiálna turistická útulňa alebo iné kryté miesto, kde by sa dalo “luxusne” prespať. Napriek tomu, možno hrebeňovkárov poteší informácia o chatkách pod Veterným vrchom a na Poľane.

Ade.e

Tiez som tam prednedavnom planoval prespat. Dik za info.
No mohol si dat aj nejake fotky. Ziadne si nespravil?

Pavel Forgáč

Neviem čo sa na chatke stalo, ale veranda už je minulosťou a neexistuje, tak ako aj polovica podlahy na chatke. Bol som celkom sklamaný, keď som sem večer v daždi prišiel. Potom som však prišiel nato, že na chatke chýba už zmienená polovica podlahy, a tak sa cez túto dieru dá vliezť dnu. Vo vnútri je celkom bordel kopa prachu na zemi a z podlahy trčia na viacerých miestach klince. Nemal som moc na výber, a tak som tu núdzovo prespal. Strecha na chatke je ešte oko a vydržala aj celodenný lejak. Ak však budete spať na zemi, tak bude mať veci dosť zasvinené od prachu. Zrejme ak v blízkej budúcnosti nedôjde k oprave chatky, tak má svoj osud spočítaný.

Ade.e

Vsimol som si v clanku z 2014, ze je tam este husty les a o par mesiacov po, uz len vyholeny kopec..
A veru tak, skoda tych pristreskov, ze sa nestavaju pod strechou aj s "povalou." Pripadne s vyhladnou v Malej polane sa nespravila aj utulna ako na Kloptani ci Zobrakovi..

Dzakomoo

Naposledy ked som tam bol, tak za chatou este boli stromy, je to tam uz fakt hrozne. Co sa tyka Magury, tak naozaj je to s prespatim pod nejakym pohodlnym pristreskom problem - pretoze ich je malo a nie su prisposobene na prespatie. Aj teraz v Toporeckom sedle dokoncili novy pristresok, ale je vhodny akurat na posedenie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma