Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma turistická mapa

Diskusná téma turistická mapa

Ešte minulý týždeň som na mape mala v ľavom rohu šipky a mapa sa dala posúvať, teraz tam nie sú. Pomôžete mi? ľubsaj

Ja?No!

Prosím vás, dali by sa vyznačiť areály zimnej turistiky v TANAP-e do mapy? Tie obrázky v prílohe návštevného poriadku sú dosť zúfalé. Díky.

MisoB

Rozdelím ten severný úsek pod Zámčiskom.

Rastislav Haleš

Zdravím

Chcem sa spýtať ci by sa nedal pridať bod v úseku zelenej značky na rozhľadňu Lipka. Je to okružná trasa a v mape sa dá naplánovať iba jednosmerne, resp návratom po tej istej trase. Ani pri zmene kritérií na výber trasy sa to nedá, ďakujem.

Lubo

Momentalne sa po zimnych trasa neda planovat. Pripravujeme vsak zmenu, ktora umozni zapnut zimny rezim, ktory bude zohladnovat uzavery a zimne trasy.

Ja?No!

Prosím vás, ako je to s tými bezznačkovými úsekmi v plánovači? V mape je poznačená zimná trasa na Ďumbier, zvolím možnosť z Čertovice na Ďumbier najkratšou trasou a hodí ma cez Krúpove Sedlo. díky. nefunguje ani z MRŠ-ky na Ďumbier.

Lubo

Ano, pripravujeme moznost triedenia.

Ja?No!

Prosím Vás, je možné urobiť nejaké triedenie uložených trás v mojich trasách? Napríklad priečinky: cyklotrasy, lyžiarske túry, pešie túry, alebo aj podľa pohorí NT VT ZT MF VF POLONINY VYHOLRÁD....... Mám skoro všetky verejné.
Ale už je toho dosť veľa keď dačo hľadám

MisoB

Chybička pri aktualizácii - už opravená, postupne nabiehajú zoomy, do 2 hodín to bude komplet.

TomXX

Ahojte, iba mne sa neukazuje vrstva s TZT?

Lubo

Áno, o tomto viem. Vnímam to ako snahu "umne" využívať naše meno. Viackrát som sa stretol s tým, že ľudia boli uvedení do omylu, že ide o nás projekt.

Muska

Pali len sa mi zdalo divné, že v článku spomínajú Hiking - Turistickú mapu SK, citujem: "Takou je slovenský bezplatný nástroj pre OS Android Hiking – Turistická mapa SK" ak s ňou aplikácia nemá nič spoločné.. Ľudí to môže miasť, že ide o turistickamapa.sk v android verzii, čo nieje pravda..

Šaňi

PaliT: probably zoznamka - zoznamienie, viď histéria, ups, história :-D

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum