Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Najkrajšie pútnické trasy

Diskusná téma K článku: Najkrajšie pútnické trasy

Krajina s rozmanitou prírodou, krásnymi horami a bohatou históriou. Leží v srdci Európy, na križovatke ciest juh-sever, východ-západ. Predurčilo ju to stať sa dočasným či trvalým útočiskom pútnikov pri putovaní za lepším životom, bohatstvom či za duchovným cieľom svojej cesty. To je Slovensko.

Adina

Cesta Sv.Barbory spomenutá v knižke nieje. Myslím, že pod týmto názvom sa jedná o nový projekt. No niektoré z trás prechádzajú aj miestami, cez ktoré cesta prechádza. Môže to byť napr. trasa Ku štiavnickej kalvárii a Ku starohorskej Madone.

D-efekt

Ahoj.. Mna by zaujimalo,ci je tam aj nieco o ceste Sv. Barbory,tzv. Svatobarborska cesta.. Pekny clanok,dakujem.. ;)

KarolM

Všetky fresky by sa mali zachrániť. Je smutné, že štát sa o nich nestará, podobne ako o mnoho ďalších kultúrnych pamiatok. Nadácia pochopiteľne všetko nepokryje... A pritom sa rozhadzujú kde-komu obrovské peniaze (:
Ale hlasovať i voliť treba :)

FunTTomas

hlasujte za obnovu a zachovanie vzácnych, no poškodených fresiek na Slovensku. Vyberá sa jedna z 8 lokalít, kde prebehne záchrana. Pomôžte jednoducho cez vub.sk/fresky/

Bazin

vdaka za informaciu o uzitocnej knizôcke

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma