Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Pomôžme dobrej veci

Diskusná téma Pomôžme dobrej veci

Na bajkerskom fóre sa objavila výzva pomôcť paraglajdistovi Tomášovi, ktorý zostal po úraze pripútaný na vozík. Organizuje sa zbierka na špeciálny handbike a už sa podarilo pozbierať vyše 2.000€, ale sám viem, že najťažší je na týchto veciach úplný záver. Kopírujem sem text, čo napísal Kiče, mimochodom Tomáš je môj vzdialený známy, dnes posielam peniažky aj ja:

Nie som len bajker, ale venujem sa aj paraglidingu. A v našej lietajúcej komunite máme kamaráta, večne usmiateho Tomáša, vejúceho vzduchom Donovál, Chopku... či v lete či v zime. Žiaľ občas čertík pokušiteľ pri lietaní pokúša riskovať viac a Tomášovi sa to stalo skoro osudným. Vlani mal ťažký úraz. Prežil ale teraz je odkázaný na pomoc druhých. Je to športovec celou dušou a celým telom. Len to telo ho už od hrude nadol neposlúcha tak sa tomu musí prispôsobiť.

Chceme mu v našej komunite pomôcť s týmto http://www.handbike.sk/sk/road.html Tento bicykel je pre neho vhodný, lebo sa pedáluje rukami, teda môže jazdiť jak pán aj s nefunkčnými nohami. Cena zaň je však 2500 euro a toľko si sám dovoliť nemôže. Preto sme sa rozhodli urobiť preňho zbierku. Tak sa aj tu obraciam na vás s veľkou prosbou o príspevok. Neorganizujeme žiadnu oficiálnu verejnú zbierku, ale prosíme o príspevok v akejkoľvek sume priamo na Tomášov účet číslo SK3402000000003523158257 Do správy dajte heslo Handbajk.

Čiastka nemusí byť vysoká. Je nás dosť. Ak prispejeme mnohí svojou troškou, tak sa cieľ podarí rýchlo dosiahnuť a Tomáš može rajdiť ostošesť a užívať život pohybom.....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum