Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Výstup na Satan, návrat po 4 rokoch

Diskusná téma K článku: Výstup na Satan, návrat po 4 rokoch

Bolo to pred štyrmi rokmi. 9. júla sme robili výstup na Satan. Vtedy som hore, bohužiaľ, nedošiel. Dnes je 6. 7., štyri roky po nepríjemnej udalosti, kráčame znovu s parťákom na Baštový hrebeň. V hlave sa objavujú otázky, spomienky na moju poslednú návštevu oblasti. Dnes má trasa trochu iný charakter, začíname výstupom na Patriu.

Merhorn

Este si pamatam aky si bol mimo po tom pade a nepoznaval ma ked som bol za tebou v krankenhause :) tak gratulacia miso, ze vam to vyslo tentoraz :)

Mnicky

K poznamke redakcie uvedenej pod clankom:

Niekde som cital ze tento druh VHT tury mozu absolvovat clenovia KST ktori za sebou maju kurz pohybu vo VHT. Neviete niekto co je na tom pravdy?

Marcel.c

@mnicky:
Nemusia to byť len členovia KST, ale akíkoľvek absolventi kurzu základov VHT, ktorí o úspešnom absolvovaní kurzu majú doklad. Podmienkou je však, že budú na túre vedení inštruktorom VHT (po novom inštruktor VHT 2. stupňa) s platným kvalifikačným preukazom.

Alexander

Tak veru, klobúk dole, palec hore, Mišo. A máš to za sebou :-)

MisoM

Vdaka vsetkym :), zvlasnte pocity tam hore, na miestach kde som bol uz a co som pamatal, ale aj potom ta ulava ked som to presiel :)

Zdenči

Gratulujem...rozhodnutie, či sa hore vrátiť určite nebolo jednoduché

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum