Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Výstup na Satan, návrat po 4 rokoch

MisoM

Presne tak Erik ako pises, som bol sam zo seba prekvapeny na tie pocity ked som zacal kracat po casti kde som uz bol pred 4-mi rokmi. Ale som rad ze som to dokoncil

Eric

Ha, super! Gratulujem. Presne viem aky je to pocit sa vratit na take miesto a presne viem, ako to cloveka na to miesto taha, kym vystup naozaj nedokonci :) Je to velka psychicky ulava.

Zdenči

Gratulujem...rozhodnutie, či sa hore vrátiť určite nebolo jednoduché

MisoM

Vdaka vsetkym :), zvlasnte pocity tam hore, na miestach kde som bol uz a co som pamatal, ale aj potom ta ulava ked som to presiel :)

Alexander

Tak veru, klobúk dole, palec hore, Mišo. A máš to za sebou :-)

Marcel.c

@mnicky:
Nemusia to byť len členovia KST, ale akíkoľvek absolventi kurzu základov VHT, ktorí o úspešnom absolvovaní kurzu majú doklad. Podmienkou je však, že budú na túre vedení inštruktorom VHT (po novom inštruktor VHT 2. stupňa) s platným kvalifikačným preukazom.

Mnicky

K poznamke redakcie uvedenej pod clankom:

Niekde som cital ze tento druh VHT tury mozu absolvovat clenovia KST ktori za sebou maju kurz pohybu vo VHT. Neviete niekto co je na tom pravdy?

Merhorn

Este si pamatam aky si bol mimo po tom pade a nepoznaval ma ked som bol za tebou v krankenhause :) tak gratulacia miso, ze vam to vyslo tentoraz :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum