Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Odbočka na Jeleniu horu

Diskusná téma K fotke: Odbočka na Jeleniu horu

Upozorňujem na nevýrazne vyznačený začiatok zelenej značky vedúcej na Jeleniu horu - TIM Pod Jeleňou horou, ktorá vedie cez Jeleniu horu, Javorinku k TIM Kubašová. Prvá fotka je pohľad zo žltej značky od smeru TIM Plavecký Mikuláš, druhá je vlastná odbočka zelenej značky, tretia fotka je zo smeru žltej značky od TIM s. Báborská. Tento začiatok zelenej značky sa dá pomerne ľahko minúť, nevšimnúť si ju. Zatiaľ chýba klasický tur. hríbik, smerovka, či šípka. Inak trasa zelenej je pomerne veľmi slušne vyznačená, miestami by bolo vhodné doplnenie ešte o niekoľko značiek.

Samkoh

Aktuálne je tam smerovník, na ktorom však sú iba žlté značky a zo zadnej strany koniec zelenej. Zelená odbočuje strmo hore rovno od toho smerovníka zreteľným chodníkom. Na posledných žltých značkách pred smerovníkom je z oboch smerov pod žltou značkou zelená šípka správnym smerom.

Anton Matuška

Pre mňa je to vynikajúca informácia, nakoľko tam mám už dlhšiu dobu namierené. Mal som tam ísť aj s päťročnou vnučkou včera, len oblačníci nás od toho odradili. Nabudúce.

Tidoj

Ďakujem - pomôže, kým to nie je vychodené a označené.

Elena Šeligová

Je to veľmi pekné, že si to takto nafotil. Prajem krásne letné dni a veľa nachodených kilometrov v horách.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Ako na Marse Tak tento deň si pamätám. Podobné sklamanie z výhľadov som zažil na Veľkom Gríči. Napriek slnečnej predpovedi z výhľadov nezostalo skoro nič. 😉

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky