Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: USA – Grinell Glacier a vodopády Apekunny

Diskusná téma K článku: USA – Grinell Glacier a vodopády Apekunny

Ráno vstávame a vraciame sa autom do časti Národného parku Glacier okolo jazera Sherburne, kde sme videli medvede. Dnes tu nie sú. Odvezieme sa na parkovisko pri ďalšom jazere, Swiftcurrent Lake, kde začína naša dnešná trasa. Je tu informačná tabuľa, oznamujúca, že ku Grinell Glacieru to máme 9,5 kilometra.

Lolisha

private:

super zazitok ste teda mali, asi by mi nebolo vsetko jedno :)

Private

My sme robili vylet ku Grinelskemu ladovcu na prelome juna a jula. Vtedy posledna cast chodnika bola este uzavreta, neschodna kvoli mnozstvu snehu. Obcerstvili sme sa teda na skalke nad jazerom s nadhernymi vyhladmi. Ked sme zacali zostupovat, oprotiiduci japonski turisti nam vzrusene vysvetlovali, ze asi 80 m za nami sa v krovi pohyboval medved. A oni vraj nevedeli, ci maju na nas kricat a nas varovat, alebo ho fotit. Rozhodli sa pre to druhe - a my sme sa v sladkej nevedomosti v klude naobedovali :)

Daulagiri

Úžasná príroda, tam by sa dalo túlať do nekonečna :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov