Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nórsko - Fjordruta - horsko-ostrovné putovanie

Diskusná téma K článku: Nórsko - Fjordruta - horsko-ostrovné putovanie

Sk?l! Na zdravie! V štamprlíkoch zavonia najprv borovička s horcom, potom akvavit. To sme si práve na chate Hardbakkhytta pripili s chatárom Ingem a jeho pôvabnou parťáčkou Ellen. Neostávajú na noc, prišli len opraviť rozbité okno, pripraviť latrínový sud na vrtuľníkový odvoz a večer zbehnú do doliny odkiaľ sa člnom odvezú krížom cez fjord domov do Valsaboytn. Práve si pripíjame na to, že sa stávame slovenskými pí-ár agentami na propagáciu Fjordruty.

Miroslav Svitek

Ďakujem za perfektný tip na putovanie, ktoré neponúkajú CK, ako aj za linky. Hneď som to pre poslal mojim jazykovo vybavenejším dcérkam a uvidíme, či ma tam budú sprevádzať.

Knor

Ahoj Marta,
Rozumiem, to prekaza aj mne. No zazitky a cosi nezvycajne si precitam rad. Lebo vseobecne informacie si najdem na webe. Toto tu su v podstate blogy. Tu linku privitam, rad si cosi zaujimave o turistike precitam.

Marta Furdikova

:) Dakujem za spätnú väzbu, musím sa priznať že ja sa pri zisťovaní informácií k túram nerada prehrabávam osobnými dojmami o stravovaní a vylučovaní, tie dám radšej na osobný blog. Nalinkujem ti sem potom denník z Nórska ak si budeš chcieť počítať viac.

Knor

No neviem, ale na mna tento clanok posobi ozaj ako PR. Ako keby som cital nedavny clanok o Raxe (17.8). Je velmi neosobny. (Ano, viem aka je filozofia hikingu, ale pisem svoj nazor.) Tiez mi chybaju udaje v tabulke faktov.
Inak, prekvapuju ma znacene trasy. My sme v Norsku sli vzdy iba podla mapy a ziadnu znacku sme nevideli. Treba vsak povedat, ze sme sa zvacsa pohybovali ovela severnejsie. Tiez sme vyuzivali, ze v Norsku je legalne stanovat v prirode.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov