Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Park miniatúr Podolie

Diskusná téma K článku: Park miniatúr Podolie

Svet v malom, svet miniatúr, svet dokonalých línií, svet vo svete. Toľko a ešte mnoho prívlastkov si zaslúži jedinečné zoskupenie hradov, zámkov, kostolov, kostolíkov a pevností, ktoré ponúkaj nevšedný pohľad na jedinečné skvosty nášho bohatého kultúrneho dedičstva. A stačí tak málo na to, aby sa každý na chvíľu zastavil v úžase a pohľadom z vtáčej perspektívy, si vychutnal krásu, ktorou sa v minulosti hrdili slovenské mocné stavby, vytvorenú iba pomocou ľudského rozumu a šikovných rúk našich predkov.

Sona

Boli sme tu pred tyzdnom s detmi. Velmi pekne, najma to, ze tie hrady a zamky su zrekonstruovane v podobe, aku mali v casoch najvacsej slavy. Skolkar si uzil miniatury a batolata si polozili po rozlahlom travniku, takze jednoznacny uspech.

Atalienka

Treba si to ísť pozrieť, je to unikátna práca, nájde sa tam omnoho viacej zámkov a hradov, kostolov...ako na tomto zábere,skrátka je to pekné miesto a zaslúži si našu pozornosť. My sme tam boli min.rok s deťmi ZŠ a boli nadšení. Pripravuje sa aj hrad Bratislavský a Bojnice. Treba podporiť všetkých tých, ktorí na tom pracujú.

Adina

Dúfala som, že tu pribudne článoček o tomto peknom mieste, na ktoré sa oplatí zavítať. Držím palce nadšencom, ktorí sa do tohoto "dielka" pustili.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov