Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Blansko – Sloup – Těchov

Diskusná téma K článku: Blansko – Sloup – Těchov

S Mivym sa tento rok v plánovaní vandrov pravidelne striedame, a tak tento vander bol jeho nápad. Jediný problém bol spoločný voľný víkend. Ten sme našli až v predposledný, prázdninový víkend. Po tropických horúčavách prišli dažde s výrazným ochladením, ale napokon sme mali ideálne počasie. Po stretnutí sa v Brne na stanici, nás vláčik doviezol do Blanska a náš vander mohol začať.

Miroslav Svitek

Dúfam, že sa Vám bude páčiť, počasie má byť ideálne. My s Mivym máme už za sebou tradičný vander na Pálenie čarodejníc, tento krát za rozhľadňami medzi Brnom-kempom Olšovec a Vyškovom. tiež parádna príroda.

Zdenda

V Moravském krasu je plno pěkných túr a od Skalního mlýna jsou krásné cesty Pustým i Suchým žlebem. Jinak spousta lidí už si navykla dojet k turistickému cíli autem, takže cesty jsou i o prázdninových víkendech velmi často bez lidí. Netřeba se bát ;)

Svatopluk Štěpánek

Už sa azda opakujem - na dobré tipy o turistike v Č.R. je hiking.sk.
Je to vonkoncom odlišný tip výletov, ako tie na ktoré som zvyklý. Ale nie zlý !!!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma