Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Pomoc

Diskusná téma Pomoc

Zdravim pani, chcel som sa vas poprosit o pomoc, hladam odpocivadlo biele skaly. Chodil som tam ako maly ale uz si nepamatam vobec cestu... Vie mi niekto povedat ako sa tam dostanem od asfaltky? Diky moc.

TDD

To vie len veštec. Nám to treba trošku lokalizovať. Aká lokalita? Od akej asfaltky? Biela skala - biele skaly - všade kde sú skaly....?

Matee

Zdravim,mas na mysli tie v Dubravke ak sa nemylim? Tak jednoducho.Ked sa vydas od Duubravskej hlavice co je na krizovatke s asfaltkou a cestou k hotelu kde su kurty.Vydas sa hore smerom k vojakom a byvalim kasarnam,po pravej strane mas znacku a prvu studnicku tu musis minut a pokracovat asfaltkou potom nasleduje dalsia cesticka po pravej strane a tam sa vydas,dole brehom a po pravej strane si vsimni dole pod cestou studnicku tu musis minut a pokracovat cestickou dalej a orientuj sa stale v pravo.Je tam nenapadna cesta medzi sromami velmi prudko zrazom dole a samo ta to zavedie az na Biele skaly.Mimochodom ak by si nesiel tam a nedal sa dole zrazom mozes stale asi 30 min pokracovat stale rovno a prides na Psie skaly :O))

Eric

Tak to mi pripomenulo stare zlate casy, ked som tam chodil na cundre, ale my sme chodili inou cestou, nepamätám si presne kde začínala, ale bol to traverz a v podstate sa ani nestúpalo ani neklesalo a asfaltky tam mnoho nebolo. Neskôr pokračovala popri potoku.

Jano

Mile je, ze ja este stale netusim, o ktorom regione Slovenska sa vlastne vedie debata. Podla nazvu Dubravka by som usudzoval Bratislavu, ale mozno aj nie... :-)

TDD

Mato - je to hadanka?
Alebo BA-centralizmus, (internet sa už dostal ďalej ako len za ...aj tam kde nechodí BA - MHD)!

Matee

Ak ma Mato na mysli odpocivadlo biele skaly ine s tymto nazvom nepoznam iba to u nas v Dubravke ano v BA,Cesta co som spomenul je mozna ale nie je znacena ako turisticka a tych je tu mnoho su to prevazne umele cesty a pracovne pre lesnych robotnikou :O)) a po tych chodim ja preto som dal tento navrh a zvetsa je to o dost kretsie a tato je a riadne :O)

Beta

BRATISLAVA prosím pomoc. Niekto je z Bratislavy, kto používa verejnú dopravu a mohol by mi pomôcť? Chcela by som sa dostať elektrickou/ trolejbusom: autobusová hlavná stanica - železničná hlavná stanica - Štúrova ulica (odbočka do Grösslingovej ulici, to je hneď pred mostom na Dunaji) - železničná hlavna stanica. Niekto pomohol by mi to naplánovať? Budem cestovať v bežný deň, problém je, že musím všade stihnúť na čas, a minulý rok som kvôli nejakým stavbám mala obrovský problém nájsť správnu zastávku a električku. A ešte tie zastávky sú pre mňa dosť komplikované. Ide mi o to, aby niekto mi pomohol nájsť, kam mám ísť na zastávku, ktoré číslo vozidla použiť a či je na mojej trase nejaká obchádzka. Viem, že toto je horské fórum, ale je to aj jediné slovenské fórum, ktoré používam :-). Aby nepokaziť fórum dávam svoju mailovú adresu: genezypa@interia.eu . Vopred obrovské vďaka za každú pomnoc!

Lubo

Beta, v Bratislave funguje planovanie trasy s MHD pomocou Google Maps. Vies si tam nastavit kedy niekde chces dorazit a ono ti to povie, kedy vyrazit. Povie ti aj aku MHD mas pouzit a kolko prejst peso.

Beta

Ďakujem :-) Minulý rok som si naplánovala podľa interneru, a keď som prišla, bola nejaká obchádzka pre peších kvôli nejakej stavbe a sme s dvoma bratislavčankami kúsok času hľadali spolu na iternete, ak sa dostanem do mojej zastávky a ktorou električkou pôjdem. Bola nakonec iná ako táto, ktorú som si naplánovala doma :-). Ak niekto používa verejnú dopravu, tak vie mi poradiť, či sú znova nejaké obchádzky atd. :-)

Lubo

Beta, Google maps v tvojom mobile to v den "D" zvladne najlepsie vratane vyluk, obchadzok a podobne. Vlastna skusenost. Byvam tu od narodenia a pri navagacii autom jazdim vyhradne podla Waze a pri MHD vyhradne pomocou Google maps.

SatelitHomer

ak máš 20minút tak ja by išiel v kľude pešo cez námestie slobody. od žel. hlavnej stanice do Grösslingove ulice 2km.

Beta

Ľubo, okej, skúsim dôverovať google maps. Ale ak mi znova na naplánovanej ceste stanú ploty a ďalšie prekážky, nájdem ťa aby si ma navigoval :-).
SatelitHomer, ja som v Bratislave bola zatiaľ dvakrát a vždy som tam išla len z bodu a do bodu b. Nepoznám to mesto. Musela by som najprv nájsť Námestie Slobody :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma