Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lietavská Lúčka – Rajecké Teplice – Vrchteplá

Aďo.4

cca pred 12 rokmi ešte začínala značka na zástavke v Porúbke a išla cez inkriminovaný železničný most..Následne smerovala cez prvé skalky do Slnečných skál,ale tam sa postupne strácala..Už som tam dlhšie nebol,tak som nezaregistroval tieto zmeny trasy..Až tento článok mi pripomenul,žeby nebolo zlé sa tam ísť pozrieť..Je dobre,že trasa ide aj cez Bielu skalu....

Ade.e

Cast trasy som som siel akrat minulu stredu. Od Pov. Teplej cez tiesnavy do Vrchtelkej a potom po zelenej na Sulov, ale tu som v pol ceste opustil, kedze viedla lesom a radsej som sa dal po zltom C a vysiel na krasne luky s vyhladom na Sulovske skaly, potom zase nezbehol do Sulova ale napravo po lukach do Sulova-Hradnej a odtial po zltej TZT hore k Paluchu a odtial cez Zibrid a Budzogan po lokalke a opat pripojil na zltu a potom do Zbynova. Az na to okolie Budzogana, ked tych par stromkov na nom a okolo kazilo dojem. Celkovo sa mi ale velmi pacil tento kraj.

Vrana

Google napovie, ze ACHP je Agrochemicky podnik :-)

Mne tiez nesiel do hlavy ten uvod od ACHP + nepresnost so vzdialenostou co Michal spominal v clanku. Uvazoval som, ze ci to nechceli najprv trasovat z Lietavskej Lucky (co by sa celkom v pohode dalo, poza zeleznicnu trat az po vstup do lesa) a preto vznikol ten nesulad vo vzdialenosti. Crtalo by sa tak zujimave predlzenie modrej znacky Lietavska Lucka - Sulov.

Naopak, trasovanie z Porubky cez zeleznicny most kadial vedie naucny chodnik asi kvoli bezpecnosti zavrhli. Kazdopadne ten uvod je velmi rozpacity.

Potom to je uz OK, ale nic vynimocne. V podstate rovnake vyhlady (okrem Bielej skaly) a aj zaujimavejsie poskytne zelena znacka.

Knor

Tie Slnecne skaly ma lakaju uz dlhsie, hoci skor naucny chodnik.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma