Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tri dni okolo Rožňavy

Diskusná téma K článku: Tri dni okolo Rožňavy

V polovici septembra som sa vybral na Gemer. Cieľom výletu bolo vystúpiť na najvyššie kopce Rožňavskej kotliny, Revúckej vrchoviny a Slovenského krasu, a popri tom spoznať ďalšie kúty Slovenska. Keďže som chcel prejsť aj posledný úsek Cesty hrdinov SNP, ktorý mi chýbal, túru som skončil v Gelnici.

Baksay

Rad by som spravil niekedy na buduci rok (asi v lete) Rudnu magistralu, teda cast od Detvy az po Muransku hutu: stúpanie 5035 m klesanie 4700 m
vzdialenosť 114.1 km za 3 - 4 dni (vikend + 2 pracovne dni). Prida sa niekto ?

PaliT

Pekný výlet, Slovenský kras má nezameniteľné čaro.
Značkovanie na mnohých miestach pretrváva vďaka nadšencom, ale stále viac sa spolieham na družice nad hlavou...

Knor

Zdravim. To znacenie v lese asi nebolo zle, no su tam nove cesty a na razcestiach znacky chybaju. Ja som znacku stratil, ked som si vykracoval po peknej ceste a zrazu som zistil, ze sa znacka kdesi odpojila. Netusim kde. Znacenie na luke nad Kobeliarovom je zle. Ziadne neexistuje a nie je jasne, ktorym smerom treba cez zarastenu luku ist.
Lucka, vdaka. Tomas ma uz upozornil ze kopcek pol kilometra J od Matesovej skaly je asi vyssi. Tak ked sa tam o nejaky cas pozriem, omrknem aj ten kostol :-) .

Ade.e

Mi to nedalo, tak som to aj hned precital.. Fajnova turicka.. Zaujimalo by ma stav znacenia, rsp preiechodnost od sedla Filipka na Kobeliarovo alebo uz od Repiska po Kobeliarovo.
Btw, nedaleko Matesovej skaly, resp. chaty Zadiel je dedinka Lucka, kde hned nad nou sa nachadzaju ruiny husitskeho kostola s opevnenim. Je tam nadherne.

Ade.e

Este som necital, ale uz len nazov ma nadchyna a vlemi chvalim.. take tulacky milujem. Cast trasy, najma okolo Radzimov, planujem aj ja.

Sona

Pekny mix roznych terenov veru. A pohrabany turisticky chodnik som teda este nevidela.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma