Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Náučno-rozprávkový chodník Bobria hrádza

Diskusná téma K článku: Náučno-rozprávkový chodník Bobria hrádza

Počas tohtoročnej záhoráckej dovolenky som si spomenula, že som pred nejakým časom čítala o novom náučnom chodníku v Kuchyni, ktorý vedie sčasti po jazere. Síce som sa trochu obávala, či to bude bezpečné pre naše štvorročné chlapča, keďže na fotkách bol chodník bez zábradlia, ale napokon sme sa naň vypravili, že najlepšie bude zhodnotiť to na mieste. Svoje zohralo aj to, že to vyzeralo vhodné na kočík, čo je jeden z našich súčasných parametrov túry.

Sona

Zatial ziadna zmena, akurat k horsiemu. Tu chodnik konci.

Ankap

stav hrádze k 6.1.2018 + zvalená a čiastočne zničená tabuľa pri vstupe z obce :(

Littleflower

ahojte, neviete, ci uz je hradza spristupnena? aktualizacia clanku - info o obmedzeni - bola z 10/2016. vdaka za info

Silvia Klamova

Bobria hradza je uzatvorena z dovodu rekonstrukcie. Ziadame turistov, nech neprekracuju zatarasy a respektuju znacenie. Dakujeme.

Possum

Bobor nie je ziaden blbec. Ja som v sobotu spal az do 7mej a dostal som termo vetrovku v Lidli? Nedostal. Prisiel som uz neskoro.

Ten bobor ju ma urcite.

Peter61

blbec jeden chlpatyzubaty, ved otvaraju tusim az o siedmej.
zasa nic moc to nie je oproti tomu medvedovi, co sa o polnoci v PO vracal na Čergov cez hlavnu krizovatku. PÚ ani Kat.Ú predsa nemaju nocne smeny.

Eric

Parada, dobre vediet, dakujeme za inspiraciu. Dufam, ze to zabradlie tam neprirobili, kym to miesto navstivime :) A kto chce vidiet bobry, staci sa prebehnut skoro rano popri Chorvatskom ramene v Petrzalke. Vcera o siestej bol jeden dobrodruh pri Kauflande napriklad :)

Janabilesova

Vizualizaica na tabuli pri jazera na poslednej fotke autorky vyzera trochu inak a myslim, ze krajsie... Uvidime, ci tu nieco pribudne alebo nie.

Lubo

Pozerajuc sa na vizualizaciu som velmi rad, ze sa to tak nezrealizovalo. Toto riesenia dava ovela blizsi kontakt s okolim. Zabradlie by zazitok podla mna zabilo nadobro.

Adina

Pacilo sa mi tu, tiez sa chystame s drobcami.

Ran

nechcem ťa vystríhať, chcem ťa motivovať:) určite tam choď:):):)

Zdenči

Tým chceš povedať, že sa tomu miestu mám vyhýbať, aby sa mi nestalo to čo tebe? :-))))))))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma