Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dominika a Fredy: plastové misky zrušíme

Žužu

Takže Janka to bere na seba? Jankine slovo stačí. OK. Veď nejde o nič.Mne iba o pravdu. Som moc náročná:(

Žužu

A podľa teba je správne ak niektoré údaje zveličili resp negatívne zamlčali? Ako hovoríš niekto kto robil v k2-ke moze mat skusenosti aj z prace na chate. No oni nehovoria o nejakých, ani jedno, dvoj trojročných ale o "dlhoročných".

Peter61

rc1 :
nielen brigadnici, ale aj "kmenovi" chodia na chatu robit na turnusy - ci uz na dlhsie, alebo na vikendy. Podla toho, kolko cestuje do VT, ci a aku robotu/ studium ma etc. Robia tam bankarky ( nielen byvale), pracovnicky od JT zo Strbskeho plesa a pod.

A ked Janka povedala, ze jej bude Dominika chybat, tak asi nerobila 2 vikedny /r. -)
Rc1

zuzu a mozno nie je pravda ani to, ze na zbojnicke sa menia chatari, mozno je to len taka polopravda :-)

Žužu

V médiach sa chatári zviditeľňujú a presadzujú najmä svoje záujmy aj za cenu poloprávd. Ale ľudia to berú ako objektívne a pravdivé fakty. Lož má krátke nohy a na Zbojničke ich rýchlo dobehne resp. veď ak je pravda čo tvrdia tak sú to jedni z najskúsenejších z doteraz vymenených chatárov. Zbojnička teda pôjde TIP TOP od začiatku čiže nie je čo riešiť.

Rc1

zuzu ja neviem, nepoznam ich dobre resp ju. len mi nesedi, preco potom chatarka zo zamky tvrdila (niekde v starsom rozhovore tusim niekde v novinach ci videu), ze jej bude na chate chybat? resp. niekto kto robil v k2-ke nemoze mat skusenosti aj z prace na chate? to sa nejako vylucuje? predstav si, ze ja robim v stavebnictve a mam dlhorocne skusenosti lesnika :-)

Žužu

"obaja majú dlhoročné skúsenosti s prácou na Zamkovského chate" Klamstvo!!!
Veď ta hvezda robila v K2ojke v Blave.
Hlavne že pindáme na Fica jak zavádza a totok to isté. Chcela by som im fandiť ale toto je moc.

Peter61

Michaeli,
kúzlo infernetovej komunistikácie. Ak sa niekto nedokáže ani skotsko podpísať, ťažko by napr. použil rozkazovaciu vetu facetoface.

MichaelS

Mne vždy fascinuje jak někdo dopředu jasně "ví", že to po nějaké podobné změně bude stát za .....

Co dát těm "novým" nejdřív šanci ukázat se. Fakt je to tak těžké?

Pro někoho asi ano.

Rdbb

Lubo: zbytočne netlač "totalitu" kam nepatrí a kde nikdy nebola, nech tá obroda bola s I, ale určite nebola totalitou. Ak, tak mala nálepku VHZ SÚV ČSZTV. Btw I od termínu idealizmus, keď veselej kope zakladateľov sa páčil ideál džemu.
Súhlas o výmene s výhradnou vecou majiteľov, ktorí ani nechcú chatu disneylandovať (iste nijaká indícia).

Lubo

@Harison

Slovensky horolezecky spolok sa vola JAMES, za totality sa to bol IAMES. Je to sice drobny, no v kontexte tvojho prispevku urcujuci rozdiel :-).

A k vymene len tolko – chata patri majitelom, ktori si svojho najomcu mozu vybrat podla vlastneho uvazenia. Ze robia na to sutaz je skor ukazkou pozitivnej deviacie.

Uz pred 5 rokmi sa ocakavalo, ze nastane vymena Gazdu. Vtedy prevazili prave kriteria "za zasluhy" a necakana vymena Gantera na Brnci bola dostatocnym sustom.

Peto z BB

Harison, pises sice gramaticky spravne, ale obsahovo mimo - voci Gazdovi vsetok respekt pre prerabku podkrovia, solidny system rezervacii atd., ale ten plast v kt. nam boli servirovane jedla bol podla mna len akysi odraz "plastu v hlave" Gazdu aj personalu, ktory bolo nacase vymenit niekym ludskejsim. Nespokojnych turistov nepoznam, ale tych turistov kt. poznam tak registrujem ze vacsina z nich drzi palce Dominike a Fredymu, a trpelzivo si pocka(me) na terasu atd., akurat presne ten plast okolo poliecky :) a najma v hlave je to co nas potesi ked sa zmeni "at earliest convenience" :)

Harison

Je nám veľmi ľúto,že človek ktorý zasvätil "Zbojníčke" väčšiu časť svojho života a zanechal tam kus dobre vykonanej práce, ju musí opustiť takýmto potupným spôsobom.Určite si to nezaslúži, že páni z vedenia IAMESu a KST!!! Netajíme sa tým,že toto rozhodnutie sa nám nepáči. To je možné iba na SK!...a určite sa to nezhoduje ani so stanovami IAMESu. Ktovie čo Gazdu viac bolelo,keď chata vzbĺkla v plameňoch alebo keď si musí nedobrovoľne zbaliť "kufre"...
Vidíme,že staré dobré časy sú nenávratne preč a my sa môžeme "tešiť" na Disneyland v lone prírody. Za kľudom asi budeme musieť vycestovať do Álp a určite by nám ani nevalilo jesť aj z plastových misiek.
Nespokojní turisti

Peter61

PT
ano, myslel som, ze antonymum z titlku "Latka je vysoko" mohol Lubo na tomto clanku o Zbojnicke, pod ktorym diskutujeme.
hiking.sk/…/dominika_a_fredy_…

Tu by to Lubo mohol pouzit. Podotykam, ze duo D+F som mozno v zivote ani nevidel, ani v dvoch kusoch. Staci mi ako znamka kvality, ze robili na Zamke. A mozno sme sa stretli, ale zial nepamatam si, spal som tam iba jeden kurz tohto roku a dva r.2011.
V kazdom pripade od novembra vidim velky potencial v Rallye 3 chalets : tura Zamka-Terynka-Zbojnicka. Jedna lepsia ako druha, uz ziadne .... voci zakaznikom.

Co sa tyka naporu na Brncu, moje oblubene cislo je okolo piatej poobede sa vratit na chatu a vyryvat do nich, ze co su taki utahani, sak tu je iba 50 ludi :-)
Samozrejme, tatranskym novacikom zhora ukazujeme ten pestrofarebyn vlacik, co pride na Brncu okolo 10.30 h.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum