Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Fjällräven Keb Eco Shell bunda a nohavice

Diskusná téma K článku: Fjällräven Keb Eco Shell bunda a nohavice

Zdá sa, že definitívne prišla jeseň a aj krátke babie leto odznelo. Do daždivých dní ako aj na zimu patria do batoha nepremokavé nohavice a bunda. Od značky Fjällräven sme síce zvyknutí najmä na všestranné outdoorové nohavice, no ani hardshellu sa nevyhýbajú. Okrem funkčnosti zdôrazňujú ekologické aspekty spojené s materiálmi a výrobou. Na úvod testovania vám nepremokavý set Keb Eco Shell predstavím.

Japen

Najlepšia je tá cena, taká ľudová :-)
Pre mnohých mesačná mzda :-(

Rast

myslím si, že cena hovori za všetko, stačí si prečítať a tým to končí, netreba nijake eco, bio, atď.

Rc1

to hej, ta cena je fakt ludova. :-) inak cca v takejto cene som si kupoval kedysi moje prve auto :-)

Klaso111

Určite sa to nešije v čine a ludi v Nórsku treba zaplatit,ale keby som mal nato peniaze tak si to kupim .Radsej ako od Zaja niektore bundy co stoja cca 350/400 E a je to vyrobene v číne

TomXX

Najlepšie to vystihlo súvetie "Keď ste vo veľkom lejaku, buď ste mokrí od dažďa (premokavé oblečenie), alebo od vlastného potu (nepremokavé oblečenie), alebo sa nehýbete a je vám zima." Nemám hlboko do vrecka, ale (ne)funkčná bunda za 420€ je výrazne viac ako som ochotný pustiť. Obzvlášť pokiaľ sa pohybujem často v podmienkach, kde membrány nefungujú (nad nulou, vlhko).

Rc1

no peter teraz si ma dostal :-) kupoval som ho ako ojazdene, takze reklamacie uz boli bezpredmetne. a aj ked ako nove tusim bola garantovana nepremokavost ale pravda bola taka ze naval dazda zvacsa vo vyssich rychlostiach (nad 30km/h) nezvladalo tesnenie celneho skla na hornej strane a kvapkalo mi to rovno na volant. zrejme opotrebovana membrana :-)

Remy

Nabuduce by mohol byt nejaky komplet od Arcteryx-u aspon za 1200 € ...

klaso111: Zajo je kapitola sama o sebe. Ak niekto zozerie ich marketingove tahy co vposlednom case davaju, tak je idiot.

Napr. taky ceky Tilak alebo Highpoint sa cenami od Zaja moc neodlisuje, zato kvalitou su daleko vpredu.

Remy

rc1:
si to mal prelepit dialnicnou nalepkou :) mozno by netieklo :)

Rc1

nuz remi vzhladom k absencii dialnic v tom case by ta nalepka posluzila aspon na takyto ucel :-)

Bikemartin

za tie roky už ste si mohli zvyknúť, že auto stojí 9000 aj 2 mega, hodinky 50 aj 50 000... Jak malí chlapci.

Rast

Tak to je komplet pre inu kategoriu ludi, kupovat je to uplna zbytocnost. Sa divim, ze to sem vozia a vobec predavaju. Je to premrstena cena uz uplne.

Rast

A este otazka pre Luba - ty si to kupujes alebo to len testujes?

Japen

Podľa mňa ide o čisto marketingový ťah, značka sa začína predávať, treba ju dostať do povedomia ľudí. Tak sa nájde "niečo" kde sa to odprezentuje. Samozrejme tovar sa poskytne bud natrvalo, alebo na určitú dobu, všetko za vopred dohodnutých podmienok.

Remy

bikemartin:
Prene tak. Ved aj Patrik T. z Ja a Ty potrebuje nieco na hory :)

PS: malo kedy tu niekto hlada radu ohladom vystroje a napise ze na cene mu nezalezi. Cize by mozno nebolo odveci recenzovat aj lacnejsie veci, aj ked chapem, ze "mainstreamove outdoorove obchody" na recenzovanie takyto tovar malokedy poskytnu,

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov