Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Novej Sedlice na Devín za 35 dní

Jana T.

Paráda ! Gratulujem ! Úžasná pohoda...obdivuhodná podpora blízkych... Nech vám to vydrží. Na furt ! :)

Peter61
Gratulujem ! -)
Gratulujem ! -)
Gratulujem ! -)
Adina

Často sledujem partičky na stránke Cesta SNP. Všetky sú o tom istom, no každá je iná. Tichučko závidím. Marek úžasné, veľká gratulácia. Toto je určite zážitok na celý život :-).

Bulat

ahoj Marek, stretli sme sa neďaleko Chrenovských lazov, kde sme sa trošku zdržali u miestnych na čapovanom pivku :-) Inak dal som na vaše rady ohľadne vody, na Dukle som nabral na dva dni a vystačil s drobnou rezervou až na Balnicu. A samozrejme gratulujem k parádnemu zážitku- a ten pocit slobody- presne viem, o čom hovoríš :-)

Gusto

Krásny výlet, gratulujem

Len malá oprava, kostol v Hervartove nie je najstarší kostol na Slovensku, ale je to najstarší DREVENÝ kostol na Slovensku.

Pencurák

Pre mňa výborné čítanie,tiež robím SNP-čku,ale na etapy z Devína na Duklu,každý rok jednu etapu.Tento rok(vlastne už vlani) z Trenčína po Donovaly a už sa teším na august,keď vyštartujem na ďalšiu etapu z Donoval po Úhornianske sedlo.Idem sám a naplno si užívam tú slobodu v horách,ktorú si mi svojim článkom pripomenul.Prajem Ti mnoho ďalších krásnych viacdňoviek naším Slovenskom!

PaliT

Toto je veľmi vážna provokácia... Hádam motyka vystrelí a ešte sa na to dám. Ale beriem si poučenie - nešiel by som to vo vrcholnom lete.
Ďakujem za fajn čítanie.

Peter61

Pali, ked sa mozes vy...t na robotu, OK. Inak je to pre studakov a dochodcov. Alebo PRDÚCHov.

Vrana

Gratulujem. Ozaj to zazitok z ktoreho sa da zit dlho :-)

Na moj vkus brutaaal neskore zaciatky 10:30!? Hlavne ked je cez den +35 stupnov. O pol jedenastej som zvycajne maval za sebou 15 km.

Peter61

vrana :
ano, v tom case by som sa uz obzeral po tieni na mittagspause

Totomas

Ozaj zaujimave citanie doplnene peknymi fotkami. Ake ste mali skusenosti s prespavanim na otvorenom priestranstve (v horach a v meste) ?

Knor

Dobree. Trasu som sice presiel, ale na etapy. Takto v kuse je to uplne o inom. Podla textu to spociatku veru nevypadalo, ze to prejdete :-) .

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov