Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kriváň zo Štrbského Plesa

Diskusná téma K článku: Kriváň zo Štrbského Plesa

Do Vysokých Tatier v poslednom čase moje kroky vedú zriedkavo. Odkedy som v rámci rodinných dovoleniek prešiel vyznačené trasy krížom-krážom, nejako ma to tam neláka. Ale keď som dostal pozvánku na firemnú akciu v Starej Lesnej, spojenú s plánovanou turistikou, využil som príležitosť. V neskorú jeseň tam nebudú davy.

Peter61

martin, sorry, znie z toho despekt.
Akceptujem, ze mas pochodene cele Tatry a ze ta zaujimaju viac nove miesta, to je OK.

Daulagiri

Na Kriváni som bol jedinýkrát, asi pred 13 rokmi vrámci dovolenky s rodičmi. Vtedy sme videli toto isté: NIČ kvôli hmle a prichádzajúcej búrke. Už dlho sa sem plánujem vrátiť v lepšom počasí, verím že raz to vyjde. Pekné pripomenutie !

A tiež najradšej navštevujem nové miesta, ale je pár "vyvolených" lokalít kde chodím častejšie.

Knor

Michal, to nie je despekt. To je o tom, ze na svete je vela miest, ktore stoja za navstevu. A ked v Tatrach obeham co sa da a inde sa pozriet mi predpisy nedovolia, tak nevidim zmysel v tom, aby som siel znova a znova na miesta, ktore uz poznam. (Su samozrejme miesta, na ktore sa s odstupom casu rad vratim, no nove miesta maju u mna obycajne prednost.)

Vrana

Rovnaku trasu sme boli s detmi zaciatkom oktobra. Sobota, idealny den na turistiku, samozrejme mraky ludi. Niekto by povedal grc, ja som bol nadseny kolko ludi ten den vystupilo na vrchol.

Vrana

2 Martin: nechapem ten despekt voci Tatram. Teda chapem, ale hory su v tom nevinne. Kombinacia Koprovsky + Krivan za den, paradny vykon! My sme kedysi davno dali kombinaciu Rysy, Koprovsky, ale to je vyrazne lahsie.

Knor

Tiez ma Tatry prestali lakat po prechodeni znacenych chodnikov. Zmenilo sa to az s preukazom vht. Nebyt toho preukazu, uz ma v Tatrach nik neuvidi.
Na Krivani som bol iba raz. Bola to dlhsia trasa. Zo Strbskeho plesa na Koprovy stit, nato Hlinskou dolinou a hore na Nizne Temnosmrecianske pleso, a ked som prisiel na Tri studnicky, tak som si spocital, ze by sa dal stihnut este aj Krivan. Tak som ho vysiel. Dnes by som taku trasu uz nedal.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov