Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kráľ Východných Álp - Ortler

Diskusná téma K článku: Kráľ Východných Álp - Ortler

Je teplý letný podvečer a sedíme s parťákom na ostrom hrebeni Tabaretta, za vrcholom Tabarettaspitze, a s úžasom počúvam hukot trieštiaceho sa ľadovca. Pred očami sa mi hrebeň dvíha strmo hore a zarýva sa do mohutného a na prvý pohľad zničeného ľadovca. Úchvatný pohľad je dopĺňaný impozantnými zvukovými efektmi ako stvorený pre sledovanie z diaľky. Zimomriavky na chrbte mi spôsobuje pocit, že zajtra ráno tade budeme liezť.

PetraSpurova

Gratulujem k úspešnému výstupu a tiež k šťastnému návratu. Veľmi pekný emotívny článok, rada som si ho prečítala.

MisoM

Hehe, no bludisko to kusok je ale tak sme si to presli den predtym az po zaciatok retazi tak to bolo celkom ok uz na dalsi den.

No na Tabarette sme sa nejako ani nazastavovali, len kratko, ale moc ludi tam nebolo doobedu. Ani Payerka nebola uplne plna, ked odhadujem tak lager bol tak na 1/4 - 1/3 obsadeny asi max

Eric

Parada, gratulacia! Absolvoval som tuto trasu v smere zostupu a mozem zodpovedne povedat, ze keby somnou nebol chalan, co tadial uz dvakrat isiel, tak by som bol v tom skalnom meste nad Payerkou strateny. Bolo to fakt bludisko. Naozaj je dobre si to poriadne prezriet. Inak, na Tabarette asi bolo poloprazdno, lebo drviva vacsina spi na Payerke nie? :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma