Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 4 dni na Schladminger Tauern Höhenweg, 2. časť

Knor

Tusim som mal ten tyzden po Vas predsa len krajsie pocasie. Hmly boli rovnake, ale neprsalo, a ked som schadzal z Hochgollingu iba mrholilo.
Inak, podla oficialnej stranky ma Preintalerhutte v tom lagri 140 miest (pred 2 rokmi pisali 150). To je vsak znacne prehnane. Myslim, ze chatar tym chce iba povedat, ze chata nikdy nie je plna.

Choze

inak ten chatar na preintalerhutte je velmi prijemny pan, spali sme tam na konci septembra v posledny vikend sezony

Knor

Mozem potvrdit. Keby boli takyto vsetci rakuski chatari ...

Adushka

To zlé počasie malo výhodu akurát v minime turistov a množstve vody vo vodopádoch :)

Sona

Ale aspon daco ste videli, uplne mlieko by bolo horsie. Niektore scenerie su pekne aj v takomto pocasi, napr. ten prirodny amfik alebo lievik snehoveho pola :)

Choze

inak mne ten amfiteater vyrazil dych, obrovska plocha rovna ako futbalove ihrisko z troch stran obklopena skoro kilometer vysokymi stenami, skutocne monumentalne miesto

Edy29

boli sme tam o mesiac neskor a vyzeralo to ovela inaksie, viacej letne a ovela viacej turistov. zaujimavy bol miestny napoj mlieko s cucoriedkami.

Knor

Ahoj edy29,
Si si isty tym, ze to bol napoj a nie prehanadlo? :-D

Edy29

bolo to kysle mieko s cucoriedkami a nefungovalo to ako prehanadlo. mali to tam na viacerych miestach, zrejme lokalna specialita. asi tam pojdem v zime bezkovat, wilderwasser je v zime zatvorena, ale tie doliny s krasnymi lesmi su v zime uzasne, ani ticha dolina sa nechyta, pretoze v schladmingu lykozrut nie je.

Daulagiri

Nádhera aj napriek počasiu, ktoré aspoň zvýraznilo tie vodopády a potoky a ten lanový most je veeeeľmi zaujímavý.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma