Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Panorámy do vrecka – aplikácia PeakFinder Earth

Peter61

Matus, mamm naliehavy pocit, ze dakto by si mal od osretujuceho lekara nechat zmenit davkovanie

MatusM

Aha, a ešte mi napadlo, ak si chcete pozrieť, ako vyzerá model reliéfu, množstvo a presnosť dát v aplikácií, stačí kliknúť na webovú verziu, tam sa neplatí nič:

peakfinder.org/?lat=48.9361…

MatusM

A ak bude mať niekto taký naliehavý pocit, že som ho týmto článkom ošidil .. tak nech si ma nájde, nech sa ozve ... a ja ho už na tie 2 pivá rád pozvem ;)

MatusM

Čaute, nikoho nenútim si tú appku kúpiť, je to na Vás. Mne sa zdala byť natoľko šikovná, že som sa rozhodol napísať túto recenziu. Reku možno niekomu pomôže v rozhodovaní. A môžete tu odporučiť aj ďalšie aplikácie, nie je problém. Osobne som si hneď nahodil aj Nájdi Kopec a vyskúšam cez víkend.

TRIAL - viete, že všetky štandardné appky kúpené cez Google Play môžete do 2 hodín vrátiť a platbu dostanete späť?
support.google.com/…/2479637?…

2 hodiny nie je nič moc lehota, ale na vyskúšanie v zásade stačí. Skúsil som to teraz s telefónom a google účtom Adushky a funguje to. V Google Play vidím tlačidlo Vrátiť platbu.

Čo sa týka Apple App Store, zdá sa, že ten nemá podobne fungujúcu Trial period policy.

Rast

Tak im by neuskodilo, keby si to niekto vyskusal na casovo obmedzenu dobu , alebo inak obmedzenu verziu. Ked si kupis rozky, pivo atd., tak sa to uz vratit moc neda. Ale su restauracie, kde ked ti nechuti, platit nemusis.

Axel

A ked chces auto, motorku, bicykel, topanky, vetrovku, tiez zaplatis vopred alebo az ked ti sadnu?

Porovnavas potraviny a software. Su to diametralne odlisne produkty a biznis princip trial/demo je pri programoch ich sucastou uz od nepameti.
Pre mna osobne je moznost odskusania programu hoci aj len na 2 hodiny klucova a macky vo vreci nekupujem, hoci stoja len jeden stravny listok.

FunTTomas

s Matúšom sme aplikáciu otestovali na 2-týždňovej dovolenke na Balkáne a musím povedať, že popísaných vrcholov poznala dostatočne veľa a dokonca pri niektorých uvádzala aj dvojjazyčné pomenovania okrem latinky tiež v srbskej cyrilike a historické názvy v nemčine z čias Rakúsko-Uhorskej monarchie. Nevýhoda bola, že vrcholy síce pozná, ale neuvádza názvy pohorí, čo je škoda, lebo aj to by človeka zaujímalo.

Lubo

Ked chces pivo/chlieb/jogurt, tak tiez najprv vyskusas a zplatis, az ked ti chuti?

Bazajac

Pozeram na Google Play Store. Poplatok Eur 3.39.
Neide ani tak o tu sumu. Ale z pricipu nerad platim za nieco, co sa neda najprv vyskusat :)

Tomas Vohlarik

ahoj, podobna aplikacia je aj slovenska Najdi Kopec, ma dve verzie free a donate... myslim ze je velmi podobna opisanej aplikacii Peak Finder - je to len vec vkusu aka komu padne do oka...

TomXX

Hneď som kúpil! Už som minul peniaze aj nezmyselnejšie :)

Substance242

Supr! Už keď "rozšírená realita" začala (napr. Layar) som si hovoril že niečo takéto - ale SPOĽAHLIVÉ a naplnené údajmi, by bolo výborné, vyskúšam.

Off-topic: Vždy mi príde úsmevné, ako sa KAŽDÝ chlap na vrchole kopca, hoci jeho najväčšia fyzická aktivita za posledných desať rokov mohla byť scvaknútie dvoch listov papiera, mení na neomylného znalca hôr a prežitia v divočine, ktorý má prejdené VŠETKO. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov