Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Koliba Vrchrieka

Diskusná téma K článku: Koliba Vrchrieka

Pri putovaní hrebeňom Javorníkov narazíte na tri miesta s názvom Vrchrieka. Prvým je kopec na rozhraní obcí Zákopčie, Nesluša a Ochodnica a ďalšie dve z nich sú osady. Na Vrchrieke, ktorá sa nachádza nad mojou rodnou obcou Vysoká nad Kysucou, narazíte na objekt, ktorá nesie rovnaký názov ako osada – Koliba Vrchrieka

Zdenči

Koliba zmenila majiteľov, článok bude čoskoro aktualizovaný.

Nasataska

Koliba je postavená v krásnom prostredí osady Vrchrieka, 100 m nad červenou turistickou značkou medzi Semetešom a Melocíkom. Po rezervácii ubytovania sme tu prespali s rodinou (aj pes) jednu noc v domácej atmosfére. Spev a tanec sa ozýval z baru, čo nám však nevadilo. Izby sú po 3-4 lôžka so sociálkou . V ponuke bolo teplé jedlo, raňajky a plný bar aj s výčapom. Všetko odporúčame.

Martanko

Na Kolibe sa uz da prespat, aj ked to este nie je "oficialne". Tibor inak fajn clovek, zo stretnutia vyzeralo, ze ho to velmi bavi. Da sa aj plnohodnotne najest.

Sr00073

Boli som tam minulý týždeň aj s rodinou. Už je otvorená. Dalo sa len napiť kofola, pivo, chrumky. Hovoril, že budú aj variť a ubytovávať. Prostredie nádhera, chata vyzerá pekne čistá prerobená. Akurát sme sa tam schovali pred dažďom, keď sme po okolí hladali kešky.

Zdenči

Koliba má nového majiteľa. Ing. Tibor Badík, tel. 0903 956 989
Nech mu počiatočný elán a nadšenie vydrží čo najdlhšie

Lubo

Vdaka za info, upozornenie som pridal na zaciatok clanku.

Zdenči

Koliba je momentálne na predaj, stránka im už nefunguje, tak sa na toto ubytovanie radšej nespoliehajte, príp. skúste preveriť na telefónnom čísle uvedenom pri článku, či vôbec fungujú.
Kto má zbytočných 350 000 €, toho môže byť celá :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma