Komentár
Pavol Gavlák k článku: Turistov na Poľane napadol medveď dvakrát za sebou. Najhoršie bolo čakať na vrtuľník, báli sa, že sa vráti Pozdravujem Tomáša a jeho kamaráta a prajem im rýchle uzdravenie a spamätanie sa z tohto nepríjemného zážitku. Ako bývalému strážcovi Správy TANAPu, ktorý si v …
+ 39 ďalších príspevkov
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse Chilli con Carne
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse Chilli con Carne
Z cyklu Outdoor Chef’s Diary – Ľubo mi sľúbil, že pôjdeme otestovať nejaké variče a ja popri tom spravím ďalšie mňamkové recepty. Kuchtiť ma baví, prírodu zbožňujem, Ľubo sa mi upísal, a tak som vymyslel jemne komplikovanejšie recepty ako rizoto naposledy. Predsa len, na moderných kozmických varičoch a hrncoch sa varí omnoho lepšie ako na mojom starom hliníkovom ešuse.
Je to paráda.Niečo podobné bežne praktizujeme.Teplé jedlo na horách v zime fajne zahreje.
Fajn recept
Bacaardi, veď o tom hovorím.
Boro, samozrejme :-) ked nie je cas tak treba robit veci narychlo.
toto je taka fajnsmekerska verzia pre romantiku v horach pri dobrej papanici :-)
Bacaardi, vidím ,že si ozajstný kuchár. Ale ja poznám aj jednoduchšiu a rýchlejšiu verziu. Nakrájanú slaninu dobre vyškvaríš, šupneš na ňu cibuľu aj cesnak, neskôr nakrájanú klobásu, alebo hovädziu konzervu, a zaleješ konzervou fazule v čili omáčke. Hotovóóó´.
chlapci fajn, dobrych receptov nikdy nie je dost :-)
Adus dakujem :-)
Mišo, fajne popísané aj nafotené, hneď som dostala chuť na Chilli con Carne ;)