Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Letanovce – Kláštorisko – Spišské Tomášovce

Diskusná téma K článku: Letanovce – Kláštorisko – Spišské Tomášovce

Blízkosťou a rozmanitosťou nás Slovenský raj priamo nabáda na jeho návštevu, či už len spestrením si pobytu v Tatrách, alebo ako samostatný turistický cieľ v lete ako aj v zime. Môžeme tu podnikať dlhé celodenné prechádzky tiesňavami, ale aj poldenné výšľapy zvládnuteľné deťmi. Pre tento účel objavovania krás raja s našimi ratolesťami sme si pripravili túru z Letanoviec do Spišských Tomášoviec.

Dzakomoo

pekne pocitanie :) v lete su zial rokliny dost vysusene, ale poskytuju skvely ukryt pred horucavou. v akom veku si bol prvy krat s malymi v Raji? ps: s tym Pendolinom si nas fakt netahal za nos :)

Bazin

prvy krat ked mladsi mal teste 6 rokov - zvladli by to 5 rocni vid:

hiking.sk/…/zejmarska_roklina…

A hned o mesiac sme potom isli Suchu Belu ale to bolo dlhe (navrat) a hlavne cakania na rebríkoch boli nudne pre nich, tak som potom zacal volit taketo prechadzky vsehochutove-aj vyhlady, aj prielom aj roklina aj bufet.

Na Pendolino sme tiez zizali ako telce...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov