Komentár
Peter61 k článku: Začína jarná uzávera vo Vysokých a Západných Tatrách. Čo je v tomto období povolené? Paľo, vďaka za Baranec i za reťaze na Baníkove. hiking.dennikn.sk/…/na_barane… hiking.dennikn.sk/…/nove_reta… Keby si videl, ako pred pár rokmi "poopravovali" …
+ 14 ďalších príspevkov
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse puding Čo-Van-Hro-Ma
Diskusná téma K článku: Ako uvariť v ešuse puding Čo-Van-Hro-Ma
Z cyklu Outdoor Chef’s Diary – Každé dobré jedlo by si zaslúžilo bodku, záver, sladké potešenie. Minule som vám sľúbil, že pripravím recept “dezertu”, vhodného na outdoorové aktivity. Skvelé na ňom je, že v chladných obdobiach vás nielen poteší na jazyku, ale aj pekne zahreje. Hovoríme o pudingu, ktorý určite mnohí z vás už na vandri či pri stane varili. Toto je klasika, nejdem sa tváriť, že som vymyslel nové Créme Brulé. Každopádne, ak pomôžem “receptom” čo len jedinej hladnej a zahriatia hodnej duši, môžem si zapísať dobrý skutok. Poďme na to!
... a keď sme mali 9 rokov, tak sme si taký puding varili pred vyučovaním na ZDŠ ... to bolo, keď sa do školy ešte chodilo na 2 smeny ... keďže sa nedalo chodiť ďaleko, tak sme si doobeda varili stále nejaké lakocinky
A keď do toho primiešate piškóty, tak je to pomali druhá večera.