Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Turistické značenie – Španielsko

Diskusná téma K článku: Turistické značenie – Španielsko

Síce som v Španielsku strávil jeden rok ešte počas študentských čias, ale moje vtedajšie chodenie po horách sa obmedzilo viac-menej na oblasť Picos de Europa, nachádzajúca sa na severe krajiny a na jednu túru v Pyrenejach. Okrem toho moja pamäť nie je najlepšia a drahé filmové políčka som na fotenie turistických smerovníkov a značiek nemíňal.

Mato Duris

Ahojte. Trosku som neodchytil vase otazky, tak snad si vas moja odpoved najde este aj teraz.
Camino som isiel v Septembri 2012,presne datomy si uz nepamatam, musel by som hladat, ale bolo to cca 10 dni okolo polky Septembra :) Zacinal som v Gijone a koncil v Santiagu, viac casu bohuzial nebolo.
Ku Caminu by sa asi dalo pisat dost, co ma ale vtedy nie uplne pozitivne prekvapilo bolo mnozstvo asfaltu, po ktorom som slapal.

Eagle, samozrejme suhlasim, Camino nie je turisticka trasa, ale kedze ma svoje specificke znacenie, zdalo sa mi zaujimave ho v ramci clanku o znaceni v Spanielsku spomenut, kedze to urcite je fenomen.

Eagle

Ja zacnem v polke septembra 2016 Camino del Norte zo S. Sebastianu do Ovieda a odtial potom Camino Primitivo do Compostely. Snad este stihnem potom Muxiu a Finisterre. Co sa tyka znacenia, tak Camino nie je klasicka turisticka trasa, ale putnicka. Preto by som turisticke znacenie nemiesal s putnickym, hoci za zmienku stoji.

D-efekt

Ja som ju siel minuleho roku vna prelome april-maj.. Zacinal som V Irune a koncil v Colunge kvoli casovej tiesni.. Znacenie fajn az na Bilbao,tam to bolo dost chabe a alternativna trasa okolo Santanderu tiez hroza.. Ale inak spokojnost.. Ako opisujes musle na kazdom kroku,niekedy sa prelinala camino s GR dialkovymi trasami.. Napis daco k tomu budem rad.. Zatim..

D-efekt

Zdar,mna by zaujimalo kedy si siel del norte,odkial a kde si finisoval??

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum