Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Malý Peňažník z Jovsy a späť

Diskusná téma K článku: Malý Peňažník z Jovsy a späť

Po vianočnom prejedaní sa využívam akciu KST Michalovce a ich štefanské túlanie sa pod Vihorlatom. Je potrebné spáliť prebytočné kalórie, ktoré som nabral počas sviatkov. Taktiež spoznať niečo nové vo Vihorlatských vrchoch. Dnes majú v pláne navštíviť Malý Peňažník z dediny Jovsa. A tak som sa vôbec nemusel dlho prehovárať, aby som sa zúčastnil. Čo, ak tam budú nejaké pekné skaly. Veď Vihorlatské vrchy veľmi nepoznám, a tak to bude obohatenie o nové miesta v tejto časti horstva. Zatiaľ ma vihorlatské túry nesklamali a pevne verím, že to bude nezabudnuteľná túra.

Majoja

Paľo vďaka za kompliment, ale ešte je toho strašne veľa a času tak málo. Určite ale budem pokračovať v nastavenom trende hľadania zaujímavosti z môjho okolia.

PaliT

Pozerám, že Marián postupne urobí kompletného sprievodcu po horách vo svojom okolí so zameraním na vytŕčajúce kosti zeme. Ak niekto potrebuje nájsť skalky v lese, stačí sa ho opýtať.
Parádna zbierka túr...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma