Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zraková pyramída nad Súľovom

Diskusná téma K článku: Zraková pyramída nad Súľovom

Nie som veľmi zástancom rôznych umel(eck)ých diel roztrúsených v prírodnom prostredí (ako napríklad sochárske výtvory na hrebeni severnej časti Javorníkov). Keď však takýto artefakt môže slúžiť aj na praktické účely, akceptujem ho skôr. Jedným z takýchto je "zraková pyramída", ktorá nedávno pribudla na lúke nad Súľovom.

Adushka

Tak, a pyramída je fuč, už ju zdemontovali. facebook.com/…/?tab=album…;xts%5B0%5D=68.ARCkXIyQw4Kx7RxuV6qmEBmNo_ShsuJzVQ4CJWEwPdV8WZMzx5c3liPb5Gmb529lFqIZnkYFJqvD7O-668pVW8fYGzXzhhF7Pxw1JC0-nzdtqR761g_n_qChwJQPAdYWLo3u6QPfeWukM58k8iB2-pG6UOIvmeEUhRIMyXpwxyElikDiTDiDEV8g_9HAwpqfZ6n0kS7kLi8Fyrn6OSW5wu2WPCKmS2f1T834TR5JZmjtKu_k8vl80E47e1eUrM8zVucbIO4Bmn-UVk3XJ6XCVYNPCN9HNbK2p-KTKtFwcNMbCwRpkwI8gJ1Z-e7pugyb5nTnsAPiWoCmDAcdjA6TezvycXuVkMLH53DPpVA7_eA7SVsh9wl2yqhdgB7ze1kZBBqv6GwhN_XHjBUh3x2vikTzBD6ppjKZ21kSI1uUcIIj2HSRgm6NqlKhZMUKwkvNSW_WWo-XCwkhsDzdV5QddP-1Ow&tn=-UC-R

Peter61

Späť k téme, dnes som videl štúdiu Kežmarskej chaty od pražského ateliéru 8000 hneď vedľa realizovanej Gouterky a Monterosa H.

To je iné kafe, ako "pár dosák" kdesi nad dedinou.

Motorkár

Zrakovú pyramídu sme využili ako útulňu z piatku na sobotu a tomuto účelu poslúžila veľmi dobre, ďakujeme. Je z nej prekrásny výhľad na Súľovské skaly a na to ráno, kedy sa v doline prevaľovali hmly nikdy nezabudneme. Kúsok od nej ja aj ohnisko. Stavba je zaujímavá a stojí za to sa sem prísť pozrieť.

Tibak

Je to slopec na martanov o ufonov.Ked ich dost nachytaju bude to velka atrakcia.Ked ne su to vyhodzene penaze a mam silny pocit ze z verejnych zdrojov.A este scem povedat ze blbci su za moravu /bol som tam na vojne/ na slovensku su hlupaci.Tot vsjo sudruhovia.

Zajcev

uprimne mne sa to tam nepaci
aj keby som prizmuril obidve oci podla mna to tam nema co robit spati to tam a kazi to pekny vyhlad na kopce

Yetee

Krehká identita je naozaj zábavný film a veľmi súvisí s touto debatou.
jjano len sa skús premôcť a dopozeraj do konca. Je to totiž o ľuďoch čo tiež nechápu a nerozumejú :)

Jjano

Peter, keď sme pri tých videách, tak ak chceš naozajstný hardcore, tak potom Krehká identita. Neverím, že vydržíš do titulkov a to veru nie kvôli dobe trvania ...

tyzden.sk/…/krehka-identita

(Viem, nesúvisí to s tým čudom nad Súľovom, tak je to mierne off topic, ale súvisí to s touto debatou).

Jjano

OK, tak nie som blbý :-) Ale aj tak nerozumiem, ako to, čo píšeš, súvisí s aktuálnou témou tejto debaty, ktorou sú už hodnú chvíľu kríže na kopcoch. OK, nechajme to.

Yetee

"Nechápeš a nerozumieš" automaticky podľa teba znamená blbý? :)
To je ten tvoj problém. Proste používaš nesprávny prekladový slovník. Myslím si, že keby sme aj napísali ďalších 85 príspevkov, veľmi by sme nepokročili.
Sme príliš malá krajinka a národ aby sme tých málo legiend, rozprávok, ľudových hrdinov, osobností či umelcov, pri každej zmene usilovne okiadzali a zavrhovali len preto, že nejaký tam hore o ňom povedal to či ono. Nechajme tomu čas. Veď kto dnes vie, ako sa volal sudca či kat čo vešal Jánošíka :)

Jjano

OK, dobre, som blbý, ale skús mi prosím odpovedať. Ďakujem.

Yetee

Veď práve v tom je ten pes zakopaný, že nechápeš a nerozumieš :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma