Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: sloník

Diskusná téma K fotke: sloník

tak pôsobí táto skala so skalným oknom. Čo ma prekvapilo, ubúda z neho. Boli sme tu asi pre 6 rokmi, sloník odvtedy akosi schudol. Ktovie dokedy vydrží.

PaliT

Dnes sme išli okolo a ak som neoslepol, tak už tam zostali len nejaké zvyšky, no isto nie "chobot".

Ds

Skalne okno Bukova lezi naozaj mimo rezervacie "Skalne okno".

Adina

Chlapci, GPS som pri zadávani tuto z tabletu neodčítala. Nemala som záznam o odbočke. Pred 6 rokmi sme išli z tých lúk, čo sú na mape ako biele miesto. Vtedy nás viedol spoľahlivý hľadač. Preto som presvedčená o správnosti.

Zdenči

Tiež som pri pohľade do mapy rozmýšľal, či je toto ono skalné okno, ktoré uvádzajú v mape ako rezerváciu

Adina

Snažila som sa podla toho, čo mi ukazovala mapa. Tablet v ten deň síce na začiatku pracoval nejako čudne, ale neskôr viedol trasu správne. No aj tak si myslím, že je to OK. K oknu je len pár metrov odbočka z červenej TZ. Alebo je v tých miestach, ešte jedno, iné okno.

Dzakomoo

Adina súradnice si dala presné? lebo ak áno, tak rezervácia "Skalné okno" je mimo naozajstného skalného okna :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky