Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dážď

Diskusná téma K článku: Dážď

Ten rok nám počasie naozaj prialo. Každé ráno sme vstávali do slnečného dňa, obloha bola modrá ako obľúbená vojenská knižka a naše 5-korunové pláštenky zo stánku PNS zostávali beznádejne úplne na dne batoha. Ani prístrešok sme na noc nestavali, len celta prehodená na spacáku nás chránila proti rannej rose. Noci boli teplé a jednoduchý vatelínový spacák kúpený z Pionierskeho domu za 12,- Kčs bol až až. Putovali sme najkrajšou krajinou, ktorú poznám a len sme si tak mydlili v pohode.

Boro

Chalani, páči sa mi, že je nás stále dosť, ktorí nepotrebujú preplnené chodníky a vymakané horské chaty a vedia oceniť naozajstnú prírodu.

Daulagiri

Paráda, tiež som pár krát len tak sedel a pozoroval krajinu a pred nosom sa mi predvádzali rôzne zvieratá. Sú to krásne zážitky, mám to rád. Vďaka za príjemné čítanie.

Boro

Martin, veď to je takmer totožné s dátumom príbehu. Pamätáš si to tam ešte? krásne senníky a aj volné chalupy. ahoj

Martin Bobro

krásny príbeh. Spomenul som si na vander na Machniarku, kde sme pred 25 rokmi spali...:)

Baranček

Boro,ďakujem za krásny príbeh z mojich obľúbených chodníčkov,ktoré som si vlani opäť v krásnom jesennom počasí užíval a vychutnával.

Mirino

A na konci článku som vydýchol....
Tiež to mám takto nejak nastavené a v poslednom čase kladiem do batoha častejšie ďalekohľad, ako foťák.

Svatopluk Štěpánek

Boro, začiatok Tvojej cesty je vonkoncom stejný ako bol moj prvý výlet vo slovenských horách. Ja som však pokračoval z Tlstého javora na Stolicu a do Revúcej.
Pekné čítanie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma