Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Skalnatú cez Zbojnícke a Tri kopce

Diskusná téma K článku: Na Skalnatú cez Zbojnícke a Tri kopce

Je prvá februárová sobota, fašiangové obdobie vrcholí, obce a mestá sa predbiehajú v tom, ktoré pripraví zaujímavejší program. Inak na tom nie je ani Modra a v sobotu sa tu v rámci fašiangového programu koná súťaž vo varení kapustnice. Kolegu podujatie pred dvomi rokmi zaujalo, preto ma prehovorí, aby sme išli aj tento rok. Ako domáci s tým nemám problém, nemusím nikam cestovať. Hoci sľubované pekné počasie na víkend ma ťahá radšej do prírody. Ale veď k dispozícii je ešte aj nedeľa.

Ran

v októbri som išiel okruh vysokou a skalnatou. pripájam sa k písaniu seriálu o skalnatej:) titulnú fotku budeme mať samozrejme rovnakú:)

Jaro.q

Tie „hromady kamenia s kolíkom uprostred“ sú hospodárske(hraničné) kopce, ktoré slúžia hlavne pri mapovaní lesa a pri rozdelení lesných hospodárskych celkov.

Zdenči

Napíš...určite to bude iný pohľad na vec a isto aj inou trasou...a na titulku môžeš dať ten strom v inej póze :-)

PaliT

Uf, spôsobil si mi fázovo posunuté déja vu. Uvažoval som totiž o článku s túrou na Skalnatú a pri pohľade na titulnú fotku ma myklo - som pri zmysloch? Veď som ten článok ešte ani nenapísal, tak prečo ho tu vidím?
Na druhej strane treba pripustiť, že sa jedná o najfotografovanejší strom M. Karpát. :)
Každopádne - fajnô, túto oblasť ja "možem" v akýchkoľvek obmenách. Len či mám začať písať? - nech čitatelia nehromžia, že sa to tu príliš opakuje.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum