Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Otrhance - keď hory rozprávajú...

Diskusná téma K článku: Otrhance - keď hory rozprávajú...

Každý z nás chodí do hôr, aby spoznal krajinu, oddýchol si alebo aby zažil niečo výnimočné. Nie som v tomto iný a úplne najradšej tieto dôvody kombinujem. Na to, aby som túru označil za špecifickú či inú než ostatné, musím mať šťastie na výber lokality i podmienky. Jednoducho povedané, musím mať pocit, že som v správnom čase na správnom mieste. Vtedy sú zážitky najintenzívnejšie a rád na ne spomínam aj s odstupom rokov. V horách som prežil všeličo, ale jednu túru mám na pomyselnom prvom mieste. Je najvýnimočnejšia, priam až životná. A práve o nej by som vám chcel porozprávať.

+Iko+

:) túto nádhernú štreku som išiel 1.8.2015... prekrásne :)

Antenkar

Každý máme tú svoju naj túru, no aj tak chodíme do hôr v nádeji, že zažijeme ešte niečo krajšie. Niekto chodí len preto aby si spravil čiarku, a pritom zabúda na to, o čo všetko môže prísť domov bohatší. Mojou zatiaľ naj túrou bolo putovanie VF z V.Revúcej na Ploskú a Borišov, v podobnom jesennom čase. Príroda mi dopriala vtedy to, čo asi len málokomu.

Phalike

Standardna kvalitka, najprv som pokukal trasu a nechapal som tomu zaciatku pri Kokavskom moste ale clanok objasnil aj tuto anomaliu :) Fotky nekomentujem, ale budem si ich prezerat viackrat.

Cyro

Velmi pekne. Otrhance som absolvoval v auguste 2014, ten zaciatok s rúbaniskami sice nebol extra prijemny (preliezanie cez popadane stromy, hladanie chodnika, tatrovky, motorove pily, take zakazy, hentake zakazy), ale samotny hreben to vsetko vynahradil. Urcite sa sem vratim, kazdemu odporucam

Daulagiri

Antenkar veru tak, je dobré stále sa pokúšať zažiť niečo viac a viac a silnejšie, človek nikdy nevie...
Som rád za komenty a snáď aj inšpiratívnosť ;-)

Vlado z NZ

Tie fotky su super, mozu ist rovno do kalendara...a vylet tiez, v lete idem do tych koncin...

Milan.ke

nadherne fotky, zapadne tatry na jesen su pre mna najfotogenickejsie miesto.

Co sa tyka toho uvodu: ja ked sa chystam do neznamych koncin, si obcas pomaham cez google street view.

Sona

Pocko Ti vyslo paradne. My sme to davnejsie na jednom z prvych hiking stretiek sli ako okruh Rackovou dolinou a dolu cez hreben s Jakubinou. Krasne to bolo.

Monghi

Fotky fantastické, zážitok, ako sa patrí... a samotné Otrhance.. láska na celý život. Minimálne 1x do roka ich musím dať aj keby padali sekery! :)

Fangorn

och........
na viac sa nezmôžem, ale hádam stačí tak :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum