Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zimna mapa tycoveho znacenia

Diskusná téma Zimna mapa tycoveho znacenia

S kamaratmi nas minule napadlo, ze by bolo velkou vypomocou, keby sa nalo na internete pozriet kde a kade vedie zimne tycove znacenie turistickych chodnikov. Napriklad ako dalsia vrstva na turistickamapa.sk.Urcite by to ocenilo vela priaznivcov zimnej turistiky a zabranilo by to aj mnohym nestastiam. Napr. v Krivanskej Malej Fatre sa tycove znacenie zrazu z nicoho nic konci. Bez GPS by sme boli v hmle strateni.. Keby sme si to vedeli na nete pozriet pred odchodom, asi by sme zvazili inu trasu.. Vdaka

Vrana

Sedlo Bublen, vsak? Ake tam tycove znacenie nekonci, len sa rozdvojuje do dolin. V navstevnom poriadku je to presne popisane. Od Bublenu dalej smerom na Suchy je hreben bez zimneho tycoveho znacenia.

Nie ste prvi ani posledni koho to z Bublenu v hmle stiahlo do doliny. Lepsie ako vrstva v mape, by bolo presadit vytycenie celeho hlavneho hrebena.

Andrejmi

Zmapovat zimne trasy a pridat to ako vrstvu na turistickamapa.sk by bolo fakt super. Orientovat sa v zime podla letnych znaciek je v niektorych usekoch blbost.

Vrana

z navstevneho poriadku NP Mala Fatra, zimne tycove znacenie:

  • hlavny hreben v useku Medziholie - Stoh - Poludnovy Grun - Chleb - Snilovske sedlo - Velky Krivan - sedlo Bublen

a nastupy na hlavny hreben:

  • Stefanova - Medziholie
  • Chata na Gruni - Poludnovy Grun
  • Chata Vratna - Snilovske sedlo
  • Chata pod Chlebom - Snilovske sedlo
  • Stara dolina - Sedlo za Kravarskym - Bublen
  • Mala Branica - Bublen

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma