Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Zimna mapa tycoveho znacenia

Diskusná téma Zimna mapa tycoveho znacenia

S kamaratmi nas minule napadlo, ze by bolo velkou vypomocou, keby sa nalo na internete pozriet kde a kade vedie zimne tycove znacenie turistickych chodnikov. Napriklad ako dalsia vrstva na turistickamapa.sk.Urcite by to ocenilo vela priaznivcov zimnej turistiky a zabranilo by to aj mnohym nestastiam. Napr. v Krivanskej Malej Fatre sa tycove znacenie zrazu z nicoho nic konci. Bez GPS by sme boli v hmle strateni.. Keby sme si to vedeli na nete pozriet pred odchodom, asi by sme zvazili inu trasu.. Vdaka

Vrana

z navstevneho poriadku NP Mala Fatra, zimne tycove znacenie:

  • hlavny hreben v useku Medziholie - Stoh - Poludnovy Grun - Chleb - Snilovske sedlo - Velky Krivan - sedlo Bublen

a nastupy na hlavny hreben:

  • Stefanova - Medziholie
  • Chata na Gruni - Poludnovy Grun
  • Chata Vratna - Snilovske sedlo
  • Chata pod Chlebom - Snilovske sedlo
  • Stara dolina - Sedlo za Kravarskym - Bublen
  • Mala Branica - Bublen
Andrejmi

Zmapovat zimne trasy a pridat to ako vrstvu na turistickamapa.sk by bolo fakt super. Orientovat sa v zime podla letnych znaciek je v niektorych usekoch blbost.

Vrana

Sedlo Bublen, vsak? Ake tam tycove znacenie nekonci, len sa rozdvojuje do dolin. V navstevnom poriadku je to presne popisane. Od Bublenu dalej smerom na Suchy je hreben bez zimneho tycoveho znacenia.

Nie ste prvi ani posledni koho to z Bublenu v hmle stiahlo do doliny. Lepsie ako vrstva v mape, by bolo presadit vytycenie celeho hlavneho hrebena.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov