Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Opreteky s mrmlošom v Nízkych Tatrách

Diskusná téma K článku: Opreteky s mrmlošom v Nízkych Tatrách

Jedno prekvapenie za druhým, alebo "Keď je na chodníkoch viac zvierat ako ľudí..." Aj takto by som mohla pomenovať sólovú „ďumbiersku” dvojdňovku - prechod z Čertovice do Demänovskej doliny cez Ďumbier a Chopok. Z čias, keď som po stretnutiach s jeleňmi alebo medveďmi ešte netúžila...

Milanvalky

pekný popis trasy, je vidieť že si v horách vo svojom živle, a medveďov sa neboj, viac sa boja oni nás....

Vlado z NZ

pekne napísané a fotky tiež. Pri tých zvukoch lesa ma napadlo ci si niekedy pocula rysa - to je dosť desivé v noci:-)

Substance242

Výborné, a rešpekt že sama žena sa takto vyberie do divočiny, viem si predstaviť ako by som znervóznel v tej koksodrevine... :-)

Myshell

Ďakujem za názory, z medveďov už mám skôr radosť ako strach, i keď nejaký rešpekt samozrejme zostal. Vlado - rysa som zatiaľ nepočula, stačilo mi, keď na mňa raz na svitaní z krovia štekal srnec. Vtedy som našťastie vedela, akému zvieratku ten zvuk patrí, lebo inak neviem-neviem, či by sa nezopakovali pocity z Nízkych Tatier ;)

Zdenči

Dobré čítanie a ešte krajšie fotky. Vždy si hovorím, že zviera mi v lese neublíži a zdrhne skôr ako ho stihnem čo i len zaregistrovať, no aj tak hlavne keď idem po tme vždy spozorniem a zamrazí ma, keď vedľa mňa niečo zašuští alebo zapraská :-)

Daulagiri

No veru klobúk dolu, ozaj sa často nestáva aby išla žena sama do hôr na viac dní.
Inak pekný taký príbehový opis zážitkov z túry aký mám rád. Tiež ma sem-tam vyplašia rôzne podivné zvuky, ale za tie roky som už v tomto dosť odolný :-) Trošku závidím tú samotu v oblasti Chopku, musela byť výnimočná.
Ale našiel som drobnú chybu, keď z opisu vyplynulo že autorka nebola na Krakovke a trasa v mape ukazuje že áno.

Myshell

Tú chybu v mape som si ani nevšimla, vďaka za upozornenie. Nevie niekto, či je v mojej moci to opraviť, alebo treba upozorniť redakciu?

MisoB

Nie je to v tvojej moci - opravím :)

Daulagiri

Bola to len taká drobnosť, ale reku nech je to naporiadku :-)

Myshell

Na drobnostiach záleží ;) Inak, daulagiri, sleduješ si mailovú schránku? Som ti pár dní dozadu písala, tiež len pre jednu drobnosť :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum