Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Partizánske – Veľký Klíž – Partizánske

Diskusná téma K článku: Partizánske – Veľký Klíž – Partizánske

Uprostred dvoch zájazdov na Balkán som sa zúčastnil akcie rodákov z Partizánskeho a členov nášho oddielu. Rozhodli sa nám pochváliť svojim rodiskom, a keďže som v tamojších lesoch ešte nebol, rád som sa pridal. Po dlhom čase to bola akcia s pár ľuďmi a dopravou tam i späť vlakom, čo žiaľ, pre náš oddiel býva vzácnosť. Vlado so ženou nás v Partizánskom čakali na stanici s misami čerstvo napečených koláčov. Úvod teda parádny.

Mifo78

Oblast ako stvorena na horsky bicykel. Klizske Hradiste, Vrchhora, Plesovica, Hlboke, Ondrasova, Drahozicka dolina... to su vsetko miesta navzajom poprepajane cyklotrasami ci uz lesnymi asfaltkami, ale aj lesnymi chodnikami a cestami. Hotove MTB eldorado.

Martin.cibula

Potvrdzujem - pekný kraj, minulý rok som sa tam túlal v rámci 3 dňového cykločundru. Začínal som som v Trenčianskych Tepliciach a končil v Palárikove, tuto som chcel vidieť románsky kostolík v Klížskom Hradišti a tú zrúcaninu kostola na Vrchhore čo spomínaš.

Miroslav Svitek

Fotoaparáty mám tri / digitálne /, len som bol lenivý brať nejaký a kamarát čo fotil, mi poslal fotky tak, že ich hiking nahadzovač článkov odmietal prijať. Bolo mi ľúto nenapísať o kraji a tak som použil svoje z mobilu. Nie vždy sa človeku chce ťahať ešte nejaké ďalšie bremeno cez plecia. Aj teraz na víkendovke som mal len malý.

PaliT

Okolie Veľkého Klíža je čarovný región, zvyknem tam spávať v retrodedinke "Starý Klíž" a väčšinou sa pohybujem po okolí na bicykli, najmä singláče z Vrchhory sú nezabudnuteľné.

Miro, vďaka za článok, ale kúp si konečne nejaký aparát! :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma