Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrad Brekov a NPR Humenský Sokol

Diskusná téma K článku: Hrad Brekov a NPR Humenský Sokol

Jar sa blíži míľovými krokmi a turisti začínajú ožívať tak ako príroda. Nehovoriac o tých, ktorí aj počas zimy neodkladajú turistické topánky a žijú turistikou. V kluboch sa začína s akciami a otvorením 100 jarných kilometrov. Niečo také som potreboval tiež na oddych po dvoch túrach cez týždeň. Jednoducho povedané, oddychovku a trocha spoločnosti, ale aj niečo spoznať a tiež sa stretnúť s priateľmi.

Adina

Prvy pokus návštevy Dúpnej jaskyne nevyšiel. Chceli sme zájsť najprv k jaskyni. No od prameňa cesta doslovne zarúbana. Neprechodná. Skúsime od Červenej skaly. Snáď to bude lepšie.

Alexander

Veru, s tými jaskyňami aj ja mám rest, viem o nich oddávna, ale návštevu stále odkladám. Hrad poznám dobre, ale jeho blízke okolie mi tiež chýba.

Adina

Keď som bola na hrade s vnučkou, bolo to len také rýchle rozhodnutie, netušila som, čo ešte všetko okolie skrýva. Vidím, že sa tu musíme vrátiť. Vezmeme so sebou už aj druhú vnučku a možno sa aj rodičia pridajú.

Alexander

Humenský Sokol určite za návštevu stojí, hlavne v takej včasnej jari alebo na jeseň je to aj krajinársky vďačná túra.
Tragédiou však je, že v časti rezervácie vyznačili stromy určené na ťažbu...
Ešte malé upresnenie, aby nedošlo k omylu - nejedná sa určite o hotel v súčasnosti, teraz je tam dlho obchod s nábytkom.
V minulosti to bola tiež skôr výletná reštaurácia ako hotel, ale ubytovanie popri tom poskytovali, to je pravda. To však bolo ešte začiatkom 90-tych rokov...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma